Oana Roman, criticată în legătură cu fetița sa! Ce a făcut la un concert al lui Pepe

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
03/03/2019, 19:04
Oana Roman, criticată în legătură cu fetița sa! Ce a făcut la un concert al lui Pepe
Oana Roman, scandal alături de fiica sa

Oana Roman a avut parte de un nou val de critici. Prezentă la un concert susținut de Pepe, vedeta s-a distrat pe cinste și a fost sufletul petrecerii. Nu toți au privit însă cu ochi buni comportamentul fiicei fostului premier al României.

Oana Roman, criticată după concertul lui Pepe

Având-o alături pe fiica sa, Maria Isabela, Oana Roman a fost pusă pe distracție la concertul pe care prietenul său Pepe l-a susținut într-o berărie din Capitală. Mai mult decât atât, vedeta și-a încurajat fetița să danseze pe masă, lucru care nu a fost tocmai pe placu fanilor săi.

Oana Roman a postat pe contul său de Instagram o înregistrare ce suprinde mmomentul în care micuța a început să danseze în voie pe masă, pe acordurile melodiilor interpretate de Pepe. clipul video este însoțit și de un mesaj.

Oana Roman, criticată dur după concertul lui Pepe
Oana Roman, criticată dur după concertul lui Pepe

Înregistrarea cu fiica sa dansând pe masă a stârnit un val de reacții negative

„ Nu prea reușesc să adorm in noaptea asta. Mă uit la filmulețul ăsta pe repeat și-mi dau seama că am reușit să fac măcar un lucru perfect în timpul existenței mele de până acum. Și sunt recunoscătoare! ? #isabelamea” , a scris Oana Roman pe respectiva rețea de socializare.

Momentul nu a  fost gustat de internauți. Aceștia au reacționat în termeni duri, mustrând-o pe vedetă pentru decizia sa de a-și lăsa fetița să danseze pe masă. „Dans pe masă în restaurant, noaptea, la cinci ani? Hmmm… Nu e tocmai o chestie perfectă. Fiecare părinte cum îl taie capul! Doar să nu vă mirați mai târziu de repercusiuni”, „Ce să zic… că ai făcut această minune e super, dar să lași copilul să danseze pe masă alături de cei care mâncau sau beau nu e ok. Să o faci public e și mai și” , a scris un fan.

Reacția Oanei Roman nu a întârziat să apară. „E un copil care dansa pe muzica cântată live de cel pe care ea îl consideră membru al familiei. Era înconjurată de familia ei, e fericită și talentată și bună și deșteaptă și… trăim într-o lume de minți bolnave și oameni plini de frustrări și mâncați de prorpiile lor neîmpliniri” , a răspuns vedeta criticilor ce i-au fost aduse.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×