Oana Roman acuzată că aduce coronavirusul în țară după ce a plecat în Italia: ”Te-ai dus să ne aduci virusul?”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/02/2020, 12:05
Oana Roman acuzată că aduce coronavirusul în țară după ce a plecat în Italia: ”Te-ai dus să ne aduci virusul?”
Oana Roman, criticată că a plecat în vacanță în Italia în plină epidemie de coronavirus. Sursa foto: Instagram.com

Oana Roman a fost taxată aspru de fani după ce a luat decizia să plece în vacanță în Italia în plină epidemie de coronavirus. Vedeta nu a intrat în panică și a dorit să-i facă o bucurie fiicei sale Isabela pentru vârsta de 6 ani, însă oamenii au fost de o cu totul altă părere.

Oana Roman și familia sa, în vacanță în Italia. Marius Elisei nu lipsește din călătorie

Fiica fostului premier al României Petre Roman a plecat în vacanță în Italia după ce în ultima vreme a tot amânat călătoria din cauză că fiica sa a făcut febră. Oana s-a ținut de cuvânt însă și a mers cu fetița în călătorie, în ciuda faptului că în peninsulă oamenii sunt în carantină din cauza epidemiei de coronavirus.

Vedeta a mărturisit că nu se teme de acest virus și a luat măsurile necesare pentru ca totul să fie în regulă, însă fanii au taxat-o aspru. Mai multe persoane au criticat-o pe Oana Roman că a plecat în Italia să ia coronavirus, în timp cealții au atenționat-o că s-ar putea să nu mai aibă zbor de întoarcere, însă soția lui Marius Elisei este calmă și se bucură de aceste zile libere.

„Am ajuns cu bine la Roma. Aici totul e calm, oamenii nu sunt deloc panicați, e plin de turiști, nu e nicio urmă de panică. Prima oprire a fost la Fontana di Trevi. Mâine mergem la Vatican”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram unde a postat și două imagini cu Isabela și soțul său.

Cum au reacționat fanii la plecarea vedetei în Italia

Dacă Oana Roman este cât se poate de liniștită nu același lucru se poate spune despre oamenii care i-au comentat la postare. Un bărbat a acuzat-o că a plecat în vacanță în Italia ca să se infecteze cu coronavirus și să-l aducă printre cetățenii români la întoarcere.

„Te-ai dus să ne aduci virusul? Frumos din partea ta!”, a scris un fan pe rețeaua de socializare. „Să vedem cu ce ajungi în țară… când toate zborurile din Italia au fost anulate… Informați-vă”, a adăugat o altă persoană pe pagina de Instagram. „Cred că tu te-ai informat greșit rău. Nu s-a anulat nimic” a fost răspunsul pe care i l-a dat Oana Roman acestei persoane.

Alți oameni, în special femei, au remarcat faptul că fiica fostului premier al României Petre Roman a slăbit foarte mult și este foarte frumoasă atunci când zâmbește larg. „Dacă chiar ești tu în poza asta, dă-mi voie să îți spun că până acum ai fost machiată ffff prost atât în reviste, cât și pe platourile de televiziune”, a comentat o persoană.

„Ar trebui să zâmbești mai des. Ești minunată” sau „Ce frumoasă ești Oana! ❤️❤️❤️ Acum ai închis gura tuturor celor care puneau atâta accent pe aspect, deși întotdeauna ai fost smart și au avut ceva de zis” sunt alte două comentarii în care vedeta este lăudată pentru frumusețea sa.

Oana Roman nu este singura vedetă din showbiz-ul autohton care nu a ținut cont de epidemia de coronavirus și a plecat în călătorii. Adelina Pestrițu și soţul ei Virgil Şteblea au fost timp de 2 zile la Milano unde au luat parte la prezentarea de modă a designerului Philipp Plein.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×