Oana Roman a răbufnit pe Instagram: “M-ați călcat în picioare”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
15/12/2019, 17:01
Oana Roman a răbufnit pe Instagram: “M-ați călcat în picioare”
Oana Roman le-a răspuns celor care au criticat-o. Sursa foto: kanald.ro

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei, dar decizia parcă a făcut-o să renască! Vedeta a devenit mai încrezătoare și, mai îndrăzneață și chiar a pozat sexy, în lenjerie intimă.

Oana Roman le-a răspuns celor care au criticat-o

Vedeta s-a lăsat fotografiată chiar în patul matrimonial pe care l-a împărțit până acum ceva timp cu Marius Elisei, tatăl fiicei sale, Isabela. Fiica lui Petre Roman s-a lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare, iar imaginile cu pricina au ajuns pe contul personal de Instagram al acesteia.

Inițiativa Oanei Roman nu a fost primită chiar bine de internauți. Mulți s-au grăbit s-o critice pe vedetă. Criticile nu i-au picat tocmai bine Oanei Roman, care a ținut să le răsundă prietenilor săi virtuali.

”V-ați năpustit asupra mea ca șacalii”

”Am făcut o ședință foto, am pus o poză! Decentă! Nu știu dacă frumoasa sau nu, dar frumosul e relativ, și subiectiv ! Si v-ați năpustit asupra mea ca șacalii, ați aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit.

V-ați vărsat negrul din suflete, v-ați răzbunat pe mine pentru ce stiu eu ce lipsuri afective sau materiale aveți! Ați arătat cât de mult rău poate zace într-o femeie, unele care sunt mame, bunici, soții.

M-ați călcat în picioare pentru ca am curaj, pentru ca sunt asumată, pentru că nu urlu, nu țip, nu-mi pun poalele în cap, pentru că am coloana vertebrală, stau dreaptă.

Am cariera muncită din greu de peste 20 ani, pentru că lupt ca să fiu independentă, liberă, și în loc să faceți la fel, din neputință aruncați cu tot ce e mai rău în voi.

Apoi vă supărați că vă raspund și nu stau să înghit rahatul vostru! Pe de altă parte mult mai multe ca voi, se identifică și rezonează cu mine! Nu le vedeti nici pe ele, multe si frumoase.

Alegeți să fiți negre la suflet și fără șansa de a deveni oameni frumoși. Tot răul asta se întoarce la voi! E păcat! Veti rămâne la fel de nefericite!”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×