Oana Roman a atacat-o fără menajamente pe Irina Rimes. Mesajul virulent, postat pe o rețea de socializare

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/02/2020, 15:56
Oana Roman a atacat-o fără menajamente pe Irina Rimes. Mesajul virulent, postat pe o rețea de socializare
Mondena Oana Roman a atacat-o fără menajamente pe Irina Rimes. Sursa foto: monden.acasa.ro

Oana Roman a avut și ea o reacție pe Facebook, după ce Irina Rimes a fost numită de Ministerul Culturii drept Ambasadorul Zilei Brâncuși 2020. Fiica lui Petre Roman nu s-a putut abține și a făcut-o cu ou și cu oțet pe celebra cântăreață.

Mondena Oana Roman a atacat-o fără menajamente pe Irina Rimes

Oana Roman a intervenit și ea pe rețelele de socializare, unde se dezbătea puternic declarația făcută de Irina Rimes, chiar când a fost numită ambasador.

„Nu ştiu dacă sunt cea mai bună alegere(…)”Eu sunt mai main-stream aşa. De mică am ştiut de Coloana Infinitului şi m-a fascinat, dar nu știam ce reprezintă, nu înțelegeam această abordare.

”Am vizitat unele dintre lucrările domnului sculptor”

Am fost la Târgu Jiu, am vizitat unele dintre lucrările domnului sculptor. Şi când am văzut Coloana Infinitului pentru prima oară am avut impresia că mă întâlnesc cu ceva care nu era din lumea mea, dar parcă mereu a fost prezent în lumea mea”, a declarat Irina Rimes, în cadrul evenimentului.

Un adevărat potop a venit după această declarație, iar rețelele de socializare s-au înroșit de câte atacuri la adresa Irinei Rimes au fost înregistrate, iar românii s-au îtrecut în ironii la adresa juratei de la Vocea României.

În acest cor s-a prins și Oana Roman, care nu s-a sfiit deloc s-o jignească pe cântăreață. Mai mult, fiica lui Petre Roman a jignit întreaga generație pe care Irina Rimes o reprezintă.

”Habar n-au cine e Brâncuși dar nici nu-i interesează”

„Ideea e ca ea o fi buna pt generația tânără dar, cu scuzele de rigoare, efectiv nu o duce capul si e si incultă grav. Asa e si mare parte din generația pe care o reprezintă.

Reacția Oanei Roman care a stârnit controverse. Sursa foto: dcnews.ro/captuira Facebook

Habar n-au cine e Brâncuși dar nici nu i intereseaza. Traiesc foarte bine fara sa stie nimic. Ea nu s a documentat pt ca evident nu o intereseaza si nu are simțul penibilului pt ca e proasta.

E nasol ce zic dar e adevarat. Grav e ca au lăsat o sa bată câmpii in halul ăsta. Ceea ce înseamna ca nici ei nu sunt mai deștepți ca ea”, a comentat Oana Roman la o postare pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×