Oana Radu, în colanți foarte mulați la TV. A povestit despre războiul cu kilogramele în plus

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/02/2020, 14:12
Oana Radu, în colanți foarte mulați la TV. A povestit despre războiul cu kilogramele în plus
Oana Radu, în colanți foarte mulați la TV

Oana Radu a avut o apariție foarte îndrăzneață la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities!. Cântăreața a apărut în fața juriul într-o ținută care conținea pantaloni mulați, dar și pantaloni extrem de scurți. Vedeta a recunoscut că a slăbit foarte mult în ultima perioadă, dar mai are de dus bătălii serioase cu kilogramele în plus.

Oana Radu, în colanți foarte mulați la TV

Vedeta a recunoscut că a slăbit aproape 35 de kilograme în numai trei luni, dar nu se va opri aici, deoarece vrea să mai slăbească până se va simți bine cu ea însăși.

Oana Radu a intrat optimistă în emisiunea Bravo ai stil Celebrities, unde a făcut o impresie foarte bună atât juriului, cât şi colegelor sale, iar la ultima sa apariția părea un fel de supereroină din filmele americane, chiar dacă pantalonii foarte mulați i-au arătat chiar toate formele.

Antrenorul ei o ajută să slăbească

”Am slăbit de două ori. Pentru mine toată treaba asta cu greutatea a rămas un complex și va mai rămâne până în momentul în care mă voi stabiliza la o anumită greutate. Acum am 70 de kilograme, dar în urmă cu trei luni aveam 104 kilograme”, povestea Oana Radu.

Oana Radu are un ajutor de nădejde în lupta cu kilogramele în plus. Se iubește chiar cu antrenorul ei de fitness, cel care a ajutat-o mult, imediat după moartea iubitului său. Împreună au trecut peste acea cmpănă, iar acum le merge foarte bine.

“La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu.

Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat.

Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult şi eu pe el.

Nu voiam să intru în altă relaţie, chiar mă rugam şi spuneam  «Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!» E prima oară în viaţa mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trăiesc prezentul”, a spus Oana Radu la începutul acestei luni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×