Oana Radu, detalii intime despre relația cu antrenorul ei de fitness. ”Faptul că am lansat dieta ne-a unit cel mai tare”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
30/01/2020, 21:59
Oana Radu, detalii intime despre relația cu antrenorul ei de fitness. ”Faptul că am lansat dieta ne-a unit cel mai tare”
Oana Radu a vorbit despre primul sărut cu antrenorul ei de fitness. Sursa foto: vdtonline.com

Oana Radu a făcut noi declarații despre iubitul ei, pe care îl cunoaște de mult timp, dar care se pare că a făcut primul pas după ce artista a slăbit foarte mult, iar acum arată foarte bine.

Oana Radu a vorbit despre primul sărut cu antrenorul ei de fitness

Vedeta a vorbit deschis despre primul sărut și despre relația pe care o avea cu Cătălin Dobrescu înainte să devină iubitul ei. Acesta a ajutat-o mult, deoarece este antrenor de fitness și a avut grijă ca vedeta să ajungă la silueta pe care o are în prezent.

„Când am spus că nu suntem împreună, nu eram împreună, dar asta nu înseamnă că sentimentele trebuiau spuse la televizor. Noi am ieșit toată viața, cu el a fost prima oară când am făcut sport cu adevărat.

”El a făcut primul pas”

Ne vedeam zilnic, dar ceea ce ne-a unit a fost faptul că m-au uimit oamenii care slăbeau. Faptul că am lansat dieta ne-a unit cel mai tare. El a făcut primul pas, primul sărut a fost în mașină.

Noi ne ciondăneam și înainte, când eram prieteni, dar discuțiile în contradictoriu sunt legate de stilul meu de viață și de dietă. Eu am dus o viață destul de leneșă”, a declarat Oana Radu, la Star Matinal, potrivit Spynews.

Cei doi se afișează din ce în ce mai mult și antrenorul de fitness a vorbit chiar și despre o posibilă căsătorie cu eleva și iubita sa, Oana Radu.

Cei doi chiar s-au mutat împreună, iar relația este una foarte serioasă. Într-un live făcut în urmă cu câteva luni pe pagina sa de socializare, Oana Radu l-a invitat la cadru și pe iubitul ei, Cătălin, iar momentul a fost privit foarte bine de către fanii artistei, care îi urmăresc cu atenție pe cei doi.

Fanii i-au adresat mai multe întrebari, iar la una dintre acestea, Cătălin a dat un răspuns la care nu se aștepta nimeni. ”Sunt viitorul ei soț”, a spus acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×