Oana Radu, declarații șocante despre iubitul ei mort: ”Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
28/01/2020, 21:58
Oana Radu, declarații șocante despre iubitul ei mort: ”Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde”
Oana Radu spune că a ieșit din relația cu Alin cu datorii imense.

După ce și-a refăcut viața alături de antrenorul ei de fitness, cântăreața Oana Radu a făcut declarații șocante despre fostul ei iubit, care a murit în chinuri groaznice după ce un bolnav mintal i-a dat foc de viu!

Oana Radu spune că a ieșit din relația cu Alin cu datorii imense

Cântăreața a făcut declarații șocante la o emisiune de televiziune unde a fost invitată. Artista a spus că Alin, fostul ei iubit, nu i-a fost tocmai fidel și, mai mult, a rămas și cu datorii foarte mari, după moartea acestuia!

”Nu vreau să vorbesc despre un om mort care nu se poate apăra ca să-mi iau eu mie apărarea. Am ieșit din relația cu Alin cu datorii de trei miliarde. Nu mi-a fost atât de fidel cum mi-aș fi dorit să cred. Alin m-a făcut foarte fericită la început.

Artista spune că Alin nu i-a fost tocmai fidel

Relația noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit”, a declarat Oana Radu într-o emisiune TV.

Alin a murit în chinuri groaznice, după ce un vecin de-al său, cunoscut cu probleme psihiatrice, l-a stropit cu benzină apoi i-a dat foc. Tânărul a fost internat de urgență, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior.

După câteva zile însă, Alin a decedat chiar sub ochii medicilor care nu l-au mai putut ajuta cu nimic pe tânărul în vârstă de doar 32 de ani.

Morții cu morții, viii cu viii

La scurt timp  după ce acesta a murit, timp în care Oana Radu i-a dedicat și o melodie, artista și-a văzut însă de viață. Aceasta s-a îndrăgostit de antrenorul său de fitness, cu care a recunoscut într-un final că are o relație, deși la început a negat cu vehemență.

Fanii ei au reacționat imediat și nu toți au avut cuvinte de laudă pentru artistă. “Cam repede pentru o relație, de-abia ți-a murit iubitul”, “A reușit să-l uite mai repede. Când a murit iubitul meu, mi-au trebuit 2 ani să-mi fac altă relație, iar de uitat nu am cum să-l uit”, “Păi parcă nu formai un cuplu cu antrenorul tău, acum sunteți?”.

“Dacă te uiți la el pe profil, prima poză împreună e din noiembrie, deci, da… cât timp a apărut la televizor zicea că nu și ce suferea și plângea”, “Pai ce vrei sa facă? De întors iubitul ei nu se va mai întoarce, din păcate…normal că are dreptul să își refacă viața, mai devreme sau mai tarziu”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor săi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×