Oana Radu, ce coşmar! Ce i-au spus medicii despre iubitul ei: „Sunt rezervaţi privind şansele la viaţă”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
22/08/2019, 09:20
Oana Radu, ce coşmar! Ce i-au spus medicii despre iubitul ei: „Sunt rezervaţi privind şansele la viaţă”
Oana Radu trece prin momente grele. Sursa foto: click.ro

Oana Radu a vorbit din nou despre incidentul șocant prin care a trecut iubitul ei, care în urmă cu o săptămână a fost atacat în scara blocului de un individ. Fosta cântăreață de la Vocea României a vorbit despre starea partenerului ei, alături de care este zi și noapte. Vedeta spune că se roagă neîncetat ca iubitul ei să supraviețuiască.

Oana Radu trăiește coșmarul vieții sale

Cât despre persoana care l-a atacat pe Alin, Oana a spus că este nebunul cartierului, care vorbește des despre chestiuni religioase. Cântăreața a spus că respectivul individ are probleme psihice și că de multe ori l-a auzit spunând că este Satana. Oana a povestit cum s-a întâmplat totul, iar detaliile sunt tulburătoare.

Individul respectiv i-a dat cu o sticlă cu benzină în cap lui Alin apoi i-a dat foc. L-ar fi întrebat dacă s-a făcut bucureștean, ce face și apoi a devenit foarte agresiv cu acesta. Oana spune că inițial iubitul ei a fost dus la un spital din Craiova și apoi l-au transferat la București. Alin se află de 8 zile internat în spital, iar primele trei săptămâni sunt considerate cele mai critice, scrie wowbiz.ro.

iubit oana radu
Iubitul Oanei Radu, Mihai Alin, este în continuare internat. Sursa foto: click.ro

„Sunt critice primele trei săptămâni”

„Astăzi este a 8-a zi, sunt critice 3 săptămâni, sper să mă întărească Dumnezeu, mă simt foarte rău. Îmi doresc doar să trăiască, îmi vine să urlu…”, a declarat Oana Radu într-o emisiune televizată.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău”, a mai spus artista.

„Doctorii sunt foarte rezervați în ceea ce privește șansa lui la viață. Dar nimeni nu e Dumnezeu și eu mă rog la Dumnezeu și nu o să mă lase. Eu nu îmi doresc decât să trăiască și să se bucure de mine și de cățelul nostru”, a mai spus artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×