Oana Radu are planuri mari cu noul iubit, Cătălin: “Sunt viitorul ei soţ”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/01/2020, 19:27
Oana Radu are planuri mari cu noul iubit, Cătălin: “Sunt viitorul ei soţ”
Oana Radu are gânduri de căsătorie cu Cătălin, antrenorul ei personal

Bat clopote de nuntă în showbiz! Oana Roman are gânduri foarte serioase cu antrenorul ei personal, cu care a recunoscut de curând că are o relație de iubire! Tânărul musculos, care a cucerit-o pe vedetă, se prezintă drept ”viitorul soț al Oanei Radu”!

Oana Radu are gânduri de căsătorie cu Cătălin, antrenorul ei personal

Într-un live făcut pe contul său de socializare, iubitul Oanei Radu a mărturisit că este viitorul soț al cântăreței. Așadar, în numai câteva luni, cântăreața a trecut de la agonie, la extaz. Și-a pierdut iubitul într-un caz cutremurător, însă la doar câteva luni se pare că se căsătorește cu bărbatul întâlnit la sală.

Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni vedeta nega cu vehemență că ar avea o relație cu bărbatul, acum a ales să-și recunoască relația și postează fotografii împreună cu acesta, în ipostaze foarte tandre și vorbesc chiar despre căsătorie.

Oana Radu s-a mutat cu Cătălin

Cântăreața s-a mutat deja în casa lui Cătălin, iar lucrurile se pare că merg foarte bine între cei doi iubiți. Mai mult, chiar dacă o iubește foarte mult pe artistă, Cătălin se ocupă la sală și de fizicul ei, iar acest lucru îl face cu multă autoritate pentru ca Oana să arăte cel mai bine.

Într-un live făcut pe pagina de socializare, Oana Radu l-a invitat la cadru și pe iubitul ei, Cătălin, iar momentul a fost privit foarte bine de către fanii artistei, care sunt foarte curioși de noua relație.

Aceștia i-au adresat mai multe întrebari, iar la una dintre acestea, Cătălin a dat un răspuns la care nu se aștepta nimeni. ”Sunt viitorul ei soț”, a spus acesta. Oana Radu are gânduri serioase cu Cătălin, deoarece a început să vorbească și despre copii!

Anul trecut, Oana Radu a trecut prin momente dificile, care au marcat-o destul de mult. Fostul ei iubit a fost inciendiat în plină stradă și a murit în chinuri groaznice, după ce i-a fost amputat și un picior.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×