Oana Pellea, mesaj tranșant despre salariile românilor: „E doar începutul”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/10/2018, 17:01
Oana Pellea, mesaj tranșant despre salariile românilor: „E doar începutul”
Oana Pellea, mesaj vehement în spațiul online despre salariile înghețate ale românilor

Oana Pellea, una din cele mai apreciate actrițe de teatru și film, a lăsat un mesaj vehement în mediul online cu privire la înghețarea salariilor românilor anunțată recent. „PSD i-a trădat și i-a mințit pe români. România în criza economică – PSD introduce măsuri de AUSTERITATE în 2019! într-un document trimis Comisiei Europene,în urmă cu câteva zile, PSD +ALDE promit îngheţarea salariilor în sectorul bugetar în 2019 la nivelul din Decembrie 2018:PSD +ALDE NU MAI APLICĂ LEGEA SALARIZĂRII UNITARE (astfel recunosc falimentul programului de guvernare şi mă confirmă)!

Asta înseamna că salariile sunt TĂIATE cu echivalentul ratei inflaţiei. În plus creşterea dobânzilor va tăia şi mai mult din puterea de cumpărare. În poza măsurile pe care PSD promite că le va lua la construirea bugetului pentru 2019″, a declarat Florin Cățu, senator PNL.

Oana Pellea, reacție despre înghețarea salariilor românilor

Oana Pelea, cunoscuta doamnă din teatru şi film, şi-a arătat indignarea vizavi de noul anunț al documentului făcut public de senatorul Florin Câțu, PNL, potrivit cărora, toți românii u vor mai avea parte de majorari ale salariilor așa cum era plănuit.  „Au mărit salarile “fără număr” și acu să vezi îngheț, biruri și impozite, taxe și popriri! Cât a durat “răsfățul”? Cât credeți că poate dura o minciuna? Orice om cu cap se întreabă din ce bani se fac aceste măriri. Care creștere economică? Din împrumuturi se fac. Un împrumut trebuie și dat înapoi! Din ce bani? Pentru ce se măresc salariile ? Pentru păstrarea Puterii de catre guvernanții actuali. A venit “înghețul” si e doar începutul…” 

 Mai pe scurt, Guvernul intenționează la renunțarea majorărilor salariilor ce erau programate pentru anul 2019, în timpul în care ar urma să fie înghețate. Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, a declarat în cadrul trustului Antena 3 că este posibilă înghețarea măririi salariilor progamate pentru anul viitor. Se pare că alte majorări vor fi programate până la 2022 sau mai devreme, în 2020. „Avem o aplicare până în 2022 a acestei legi. Un scenariu făcut la noi la Ministerul de Finanțe este de a aplica această lege până în 2020, deci cu doi ani de zile mai devreme, pentru că am auzit tot felul de acuze că vrem să aplicăm aceste două legi undeva după 2020”, aprecizat ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×