Oana Lis, psiholog serios, cu cabinet propriu: ”Întăi lucrezi cu tine, să devii cea mai bună versiune a ta”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/02/2020, 13:28
Oana Lis, psiholog serios, cu cabinet propriu: ”Întăi lucrezi cu tine, să devii cea mai bună versiune a ta”
Oana Lis, psiholog serios, cu cabinet propriu. Sursa foto: avantaje.ro

Oana Lis urmează să-și schimbe radical viața. Blondina va avea o ocupație foarte serioasă și va putea ajuta foarte mulți oameni aflați la ananghie. În plus, poate face și bani frumoși, fapt care știm că îl adoră.

Oana Lis, psiholog serios, cu cabinet propriu

Soția fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, se pare că nu va mai fi nevoită să-i vândă din costume soțului pentru a face rost de bani, iar crucea fostului edil făcută în stilul cimitirului vesel de la Săpânța este în siguranță și ea, după ce Oana Lis a umblat cu ea în mașină pentru a-i găsi un cumpărător.

Problemele ei cu banii vor lua sfârșit odată ce Oana Lis își va deschide propriul cabinet. Recent, pe contul de Instagram, blondina a făcut marele anunţ. De săptămâna viitoare, va deveni psiholog cu acte în regulă.

Oana Lis va ajuta oamenii aflați la ananghie

Soţia fostului edil al Capitalei îşi deschide cabinetul şi a simţit să împărtăşească marea veste cu fanii ei. „Gata cu ultimele pregătiri, de săptămâna viitoare deschid cabinetul!!!”, a scris Oana Lis.

Chiar dacă este nelipsită de la evenimentele mondene din Capitală și stă mai mult prin oraș, Oana Lis este o adevărată profesionistă, mai ales după ce şi-a dat licenţa în vara anului trecut, având studii în psihologie.

Imediat după acel moment, Oana Lis a ţinut să precizeze că a început amenjările unei camere, pe care spera să o transforme într-un cabinet psihologic de succes. Acum, aşteptarea a luat sfârşit şi Oana e gata să-şi primească primii pacienţi.

„Am finalizat cursul și mi-am luat diplomă de Consilier dezvoltare personală! Întăi lucrezi cu tine sa devii cea mai buna versiune a ta(să fii într-o stare de iubire, acceptare, iertare, asumare) și apoi ești pregătită sa lucrezi cu ceilalți!”, a scris Oana pe contul de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×