Oana Cuzino, ce dramă! Fostul soţ s-a sinucis după ce a ucis un om! Povestea tragică a lui Mircea Stănescu

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/07/2019, 10:00
Oana Cuzino, ce dramă! Fostul soţ s-a sinucis după ce a ucis un om! Povestea tragică a lui Mircea Stănescu GALERIE FOTO
Oana Cuzino a trecut printr-o drama, dupa ce fostul ei sot s-a impuscat in cap!

Prezentatoare emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore”, difuzată de Pro TV, Oana Cuzino a trecut printr-o adevărată dramă, după ce omul cu care a împărțit bune și rele și-a pus capăt zilelor, mustrat de conștiință. Frumoasa jurnalistă a fost căsătorită cu deputatul Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roșca Stănescu.

Oana Cuzino a trecut printr-o dramă, după ce fostul ei soț s-a sinucis

Cei doi s-au cunoscut la începutul anilor ’90, când frumoasa Oana Cuzino debuta în presa din România, la cotidianul ”Național”. S-au căsătorit când Mircea a făcut pasul spre politică, fiind consilier pentru doi prim-miniștri, Radu Vasile și Mugur Isărescu. Mariajul celor doi s-a destrămat însa rapid, Oana Cuzino măritându-se ulterior cu omul de afaceri israelian Yoav Shtern, cu care are o fetiță pe nume Naomi.

Mircea Stanescu și-a continuat drumul în politică. Chiar și după ce au divorțat, Mircea Stănescu a păstrat numele Oanei Cuzino. Chiar a și semnat câteva volume de politică cu numele de Mircea Cuzino Stănescu. În 2004 a intrat în Camera Deputaților, după ce a candidat pe listele Partidului Democrat, partid pe care l-a părăsit în anul 2006 pentru PSD.

Oana Cuzino drama
Oana Cuzino a trecut printr-o drama! Mircea Stanescu, fostul sot, s-a sinucis

Fiul lui Sorin Roșca Stănescu s-a împușcat în cap, după ce a ucis un om

La 27 decembrie 2008, aflat la volanul unui Mercedes, Mircea Stănescu a accidentat mortal un bărbat, chiar pe o trecere de pietoni din București. Acesta urma să fie audiat pe 12 ianuarie. Trecut printr-un divorț dureros, și apăsat de faptul că a curmat o viață, Mircea Stănescu și-a pus capăt zilelor pe data de 5 ianuarie 2009, la nouă zile după accident. Fostul soț al Oanei Cuzino a fost găsit împușcat în cap în apartamentul său din cartierul Panduri. Avea 39 de ani.

Oana Cuzino și-a refcut viața alături de afaceristul Yoav Shtern, cu care a făcut și o fetiță, Naomi. Prezentatoarea emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore” s-a despărțit însă de soțul ei după un mariaj de 12 ani. Divorțul a fost făcut fără prea mult tam-tam, iar afaceristul în vârstă de 67 de ani a rămas în relații bune cu fosta sa soție și cu fiica lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×