Oana Cârmaciu, actrița din Sacrificiul, însărcinată în 6 luni: ”Sarcina n-a fost ceva plănuit”. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/01/2020, 13:09
Oana Cârmaciu, actrița din Sacrificiul, însărcinată în 6 luni: ”Sarcina n-a fost ceva plănuit”. FOTO GALERIE FOTO
Oana Cârmaciu, actrița din serialul Sacrificiul, însărcinată în 6 luni. Sursa foto: Instagram.com

Oana Cârmaciu, protagonista din serialul „Sacrificiul” difuzat la Antena 1, este în culmea fericirii după ce a aflat că va deveni mamă pentru prima oară. Frumoasa actriță este însărcinată în 6 luni și va deveni mamă la vârsta de 26 de ani.

Oana Cârmaciu, prima oară mamă la numai 26 de ani

Filmările pentru sezonul doi din serialul „Sacrificiul” au început sub îndrumarea producătoarei Ruxandra Ion, iar lucrurile sunt ușor schimbate datorită evenimentelor din viața personală a actorilor. Mai exact, Oana Cârmaciu a revenit pe platourile de filmare, însărcinată. VEZI FOTO

Frumoasa brunetă este însărcinată în 6 luni și va deveni mamă la vârsta de numai 26 de ani. Actrița nu a plănuit acest copil, motiv pentru care și protagonista sa din serial va deveni mamă, scenariul fiind ușor schimbat.

„Cât despre Ioana, personajul pe care îl interpretez în Sacrificiul, a rămas gravidă datorită mie, nu cred ca era în plan, dar n-am primit reclamații, pare fericită cu ce i se întâmplă”, a mărturisit Oana Cârmaciu.

Actrița din Sacrificiul difuzat la Antena 1: ”Credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani”

Actrița din serialul difuzat la Antena 1, Oana Cârmaciu, a dezvăluit într-un interviu pentru libertatea.ro că nu și-a propus să devină mamă, sarcina nefiind una planificată. Oana se gândea că va deveni mamă undeva după vârsta de 30 de ani, însă visul acesta se va îndeplini mai devreme.

„Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă știu că îmi doream să fiu o mamă tânără și la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani și părea că nu știu ce spun.

Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi pregătită. Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunțate, așa că nu pot decât să fiu foarte fericită”, a mai adăugat actrița, potrivit sursei menționate.

Actrița din Sacrificiul, sarcină fără pofte excesive

Oana Cârmaciu nu a dezvăluit sexul bebelușului, însă a ținut să adauge că nu a avut o sarcină cu probleme. De asemenea, actrița din serialul „Sacrificiul” a mai precizat că nu a avut pofte exagerate și nici nu a fost nevoie să renunțe la vreo activitate până acum.

„Nu am făcut victime în jurul meu, nu merge nimeni la 4 dimineața după un fruct pe cale de dispariție care poate crește doar într-o pădure tropicală pentru că eu nu pot trăi dacă nu-l mănânc în acel moment. Cât timp am mereu ceva dulce prin casă, toată lumea e în siguranță”, a mai spus Oana.

În altă ordine de idei, actrița de la Antena 1 consideră că „îndrăgosteala” se întâmplă, în timp ce iubirea este o alegere zilnică. Oana Cârmaciu este de părere că poți iubi mai multe persoane în același timp, dar în moduri complet diferite.

Fanii serialului „Sacrificiul” se pot declara fericiți pentru că producția de la Antena 1 va reveni pe micile ecrane luna viitoare (februarie). Proiectul este un family drama care are în centru 3 familii diferite care provin din 3 medii sociale diferite și se bazează pe fapte reale declarate istorice sau povestite de cunoscuți.

  • 26 de ani are Oana Cârmaciu, actrița din serialul „Sacrificiul”
  • 11 septembrie 2019 a fost difuzat primul episod din serialul de la Antena 1

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×