Oana Andoni revine la pupitrul știrilor Pro TV! Mesajul său pentru telespectatori: „Nu mi-a fost deloc ușor să stau departe de ei”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/01/2020, 14:58
Oana Andoni revine la pupitrul știrilor Pro TV! Mesajul său pentru telespectatori: „Nu mi-a fost deloc ușor să stau departe de ei”
Oana Andoni revine la Știrile Pro TV de weekend. Sursa foto: Facebook

Veste cât se poate de bună pentru fanii unuia dintre cele mai cunoscute și apreciate jurnale din televiziunea românească. Oana Andoni își va relua locul la pupitrul Știrilor Pro Tv după concediul prilejuit de nașterea celui de-al doilea copil, potrivit anunțului făcut de reprezentanții postului din Pache Protopopescu.

Oana Andoni se întoarce la Știrile Pro TV. Ce mesaj le-a transmis telespectatorilor

În cele patru luni de pauză, îndrăgita jurnalistă care în curând va împlini frumoasa vârstă de 42 de ani și-a reîncărcat bateriile și, bineînțeles, a devenit mamă pentru a doua oară, dând naștere unei fetițe frumoase și sănătoase care a primit nota zece din partea medicilor.

Chiar dacă adoră să-și petreacă timpul cu familia și să se dedice creșterii celor două fete ale sale, frumoasa prezentatoare le-a mărturisit telespectatorilor că aștepta cu nerăbdare să revină la Știrile Pro TV. „După nașterea celei de-a doua fetițe, Maria-Ioana, mă întorc cu entuziasm la pupitrul Știrilor PRO TV de weekend”, a declarat Oana Andoni, potrivit protv.ro.

Chiar dacă o să fiu permanent cu gândul la ele, sunt liniștită că le las pe mâini bune. Mama se ocupă de ele cât voi eu la muncă.

Pentru mine, echilibrul dat de familie și de profesia pe care o iubesc atât de mult este esențial. Nu mi-a fost ușor să stau departe de telespectatori, de efervescența redacției de știri, de echipa PRO TV”, a mai spus știrista de la Pro TV.

Amalia Enache a înlocuit-o la pupitrul știrilor în cele patru luni de concediu

În absența sa, Știrile Pro Tv de weekend au fost, însă, pe mâini bune, pentru că mai-marii postului din Pache Protopopescu au reușit să găsească înlocuitoarea perfectă. Este vorba despre Amalia Enache, care a avut grijă ca telespectatorii să rămână informați chiar și la sfârșit de săptămână.

În toamna anului trecut, Oana Andoni a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, o fetiță frumoasă și sănătoasă. Emoționată și extrem de fericită, frumoasa prezentatoare a jurnalului de weekend de la Pro Tv aștepta cu nerăbdare să ajungă acasă, pentru ca fiica sa cea mare să își cunoască, în sfârșit, suriora.

Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru încă o minune, o binecuvântare în viaţa noastră. Mulţumesc doamnei doctor Roxana Constantin, un om deosebit care mi-a fost alături pe parcursul întregului drum, aşa cum s-a întâmplat şi la prima sarcină.

Aşteptăm să mergem cât mai repede acasă, unde sora mai mare este nerăbdătoare să începem o viaţă nouă în formulă completă. Nu pot să spun că această veste ne-a luat prin surprindere pentru că atât eu, cât şi soţul meu ne-am dorit ca familia noastră să se mărească”, spunea Oana Andoni, la scurt timp după nașterea celui de-al doilea copil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×