O vedetă de la Insula Iubirii s-a spânzurat! Fanii din Marea Britanie sunt în stare de șoc

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/04/2019, 16:02
O vedetă de la Insula Iubirii s-a spânzurat! Fanii din Marea Britanie sunt în stare de șoc GALERIE FOTO
O vedetă de la Insula Iubirii s-a spânzurat!

Sophie Gradon, o vedetă de la ”Insula Iubirii”, din Marea Britanie, s-a spânzurat. Tânăra, în vârsta de 32 de ani, și-a lăsat îndurerați nu numai oamenii dragi, ci și fanii emisiunii matrimoniale. Informația a apărut în mediul online după ce oamenii legii din Northumbria au emis un comunicat.

Sophie Grandon, o vedetă de la ”Insula Iubirii”, s-a spânzurat

Potrivit poliției, vedeta de televiziunea a fost găsită fără suflare în casa ei, în jurul orei 8.27 PM, de către iubitul ei Aaron Armstrong și fratele ei, Ryan. Cu toate acestea, abia acum s-a aflat cauza reală a morții. Potrivit polițiștilor, fata s-a spânzurat după un exces de cocaină și alcool, la doar câteva clipe după ce i-a spus unui prieten: „Dacă aș putea să scap, aș face-o”. Dailymail.co.uk scrie că Sophie era devastată și din cauza morții unui prieten apropiat, Paul Burns.

În urmă cu ceva vreme, băiatul o salvase de la o altă tentativă de suicid. „În jurul orei 8.27, poliția a descins într-o proprietate din Medburn, Ponteland. Acolo a fost găsită fără suflare o femeie în vârstă de 32 de ani. Nu sunt circumstanțe suspecte în jurul morții ei. Un raport va fi întocmit de medicul legist”, au anunțat autoritățile.

O vedetă de la Insula Iubirii s-a spânzurat! Fanii din Marea Britanie sunt în stare de șoc
Fanii din Marea Britanie sunt în stare de șoc

La două zile distanță, Aaron, iubitul ei, și-a pus capăt zilelor

Iubitul vedetei de la Insula Iubirii, Aaron Armstrong, este cel care a găsit-o fără suflare și a confirmat trecerea în neființă pe conturile de socializare. Sfâșiat de durere, bărbatul a postat o poză cu ei doi, alături de care a inserat și un mesaj de adio. „Nu îți voi uita niciodată zâmbetul.

Te iubesc atât de mult, iubita mea, tu ești lumea mea acum și pentru totdeauna”, a scris partenerul lui Sophie. La două zile după tragicul eveniment, Aaron și-a luat viața, neputând să suporte pierderea iubitei lui, așa că s-a spânzurat și el. Mama lui Aaron, Donna, a fost cea care l-a găsit fără viață în locuința sa, din Blyth, Northumberland.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×