O tânără din Deva, găsită moartă în cadă! Ce consumase înainte de tragedie

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/05/2019, 15:19
O tânără din Deva, găsită moartă în cadă! Ce consumase înainte de tragedie GALERIE FOTO
Tânăra din Deva a murit după ce a alunecat și s-a lovit cu capul de cadă Sursa foto: observator.tv

O tânără din Deva a fost găsită moartă în cada din locuința unde locuia alături de iubit, fratele și mama acestuia. Cadavrul neînsuflețit a fost găsit de iubitul tinerei.

Cauzele morții tinerei din Deva

O tânără de 24 de ani a fost găsită moartă în cada din imobilul în care locuia cu iubitul, fratele și mama acestuia. Trupul neînsuflețit a fost descoperit miercuri după – amiaza, de iubitul fetei care s-a alarmat după ce tânăra nu a răspuns la telefon. Iubitul tinerei este cel care a apelat 112. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și Ambulanța, dar medicii nu au putut face nimic pentru ea.

Primele dovezi arată că fata a murit înecată în cadă și există suspciunea conform căreia, tânăra ar fi ajuns în stare de inconştienţă din cauza consumului de droguri, potrivit poliției. „Suspicionăm că a consumat substanțe cu acțiune psihoactivă, care au dus la o pierdere a stării de conștiență, aflându-se în cadă, urmată de deces prin asfixie mecanică prin înec. Urmează a se stabili ulterior, prin probele recoltate de la cadavru, existența substanței cu acțiune psihoactivă, tipul, felul ei, iar organele abilitate să constate de unde și-a procurat-o”, a declarat medicul Dan Mărculescu, șeful Serviciului de Medicină Legală Hunedoara.

Criminaliștii nu au găsit urme de violență pe trupul tinerei din Deva. Polițiștii care au preluat cazul au deschis dosar penal IN REM pentru moarte suspectă și urmează să se efectueze necropsia în urma căreia medicii legiști vor stabili cauza exactă a morții tinerei, dar și substanțele psihotice pe care le-a consumat.

„A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili îmrejurările decesului”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. În plus, polițiștii urmează să afle în ce împrejurimi au fost procurate substanțele psihoactive.

Flavia, tânăra găsită moartă în cadă
Tânăra din Deva, găsită moartă în cadă ar fi consumat substanțe psihoactive
Sursa foto: observator.tv

Fratele tinerei din Deva, mesaj pe Facebook

„Știu că toți așteptați rezultatul autopsiei surorii mele, Ioana Flavia, care ieri a decedat. Concluzia medicului legist este următoarea: Moarte prin înnecare, survenită în urma alunecării din poziție verticală (din picioare), moment în care cu ceafa s-a lovit de marginea căzii. În momentul loviturii, la nivelul coloanei și a nervului principal din acea zonă ,s-a produs o paralizie totală. Practic, a murit înnecată, fără să simtă durere sau să fie conștientă. Dumnezeu s-o ierte”, a scris fratele fetei, pe pagina personală de Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×