O pensionară din Botoșani s-a spânzurat de dorul soțului ei. Femeia le-a spus vecinilor ce are de gând să facă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
22/10/2019, 19:43
O pensionară din Botoșani s-a spânzurat de dorul soțului ei. Femeia le-a spus vecinilor ce are de gând să facă GALERIE FOTO
O pensionară din Botoșani s-a spânzurat de dorul soțului ei. Sursa foto: ziarulargesenilor.ro

O pensionară din județul Botoșani care se topea de dorul soțului său s-a spânzurat! Bărbatul a decedat în urmă cu câteva luni, iar femeia s-a trezit de-odată singură. Aceasta le-a spus apropiaților și vecinilor că nu mai poate de dorul soțului său și că vrea să se ducă după el.

O pensionară din Botoșani s-a spânzurat de dorul soțului ei

Pensionara în vârstă de 66 de ani a șocat întreaga comunitate din satul Hudești. Aceasta a spus de mai multe ori că vrea să renunțe la viață, pentru a se revedea cu soțul ei. Apropiații nu au luat însă în considerare ceea ce le tot repeta văduva, sperând că aceasta va trece peste pierderea suferită.

Din păcate, conform Monitorul de Botoșani, în noaptea de duminică spre luni, cuprinsă de un dor de nestăvilit de soțul ei, femeia și-a pus planul macabru în aplicare. A luat o eșarfă pe care a prins-o de o grindă a casei și a improvizat un ștreang, apoi a făcut gestul fără de întoarcere.

O pensionară din Botoșani s-a spânzurat de dorul soțului ei
O pensionară din Botoșani s-a spânzurat de dorul soțului ei. Sursa foto: portalsm.ro

Femeia s-a spânzurat în casa unde a locuit cu soțul ei

Cel care a găsit-o pe femeie spânzurată a fost un vecin. Acesta a dat imediat jos corpul femeii și a sunat la 112. Medicul de pe ambulanța sosită la fața locului a constatat decesul, după ce a efectuat manevre de resuscitare, fără vreun rezultat.

Polițiștii au preluat cazul și au demarat o anchetă în acest sens, în timp ce trupul femeii a fost preluat de medici legiști. Aceștia vor efectua, la solicitarea poliției, o autopsie pentru a stabili cauza exactă a decesului. „În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatul autopsiei să se propună o soluţie procedurală”, a precizat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, pentru Monitorul de Botoșani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×