O nouă metodă de înșelăciune în România. Zeci de români au fost deja păcăliți

în Stiri de ultima ora
16/02/2020, 20:24
O nouă metodă de înșelăciune în România. Zeci de români au fost deja păcăliți
O nouă metodă de înșelăciune în România. Zeci de români au fost deja păcăliți. Sursa foto: Hepta

Oamenii legii avertizează că o nouă metodă se înșelăciune începe să prindă contur în România, iar zeci de oameni au fost deja păcăliți.

Metoda de înșelăciune prin care oamenii sunt păcăliți foarte simplu

Metoda prin care sunt oferite spre închriere locuințe fictive pe perioada festivalurilor a dus la păcălirea a mai multor persoane, anunță oamenii legii, scrie Ziarul Financiar.

De exemplu, un bărbat din Prahova a dat mai multe anunțuri false prin care spunea că este dispus să închirieze mai multe locuințe pe perioada festivalurilor Untold și Neversea.

Omul de 57 de ani a reușit astfel să păcălească 63 de persoane.

Polițiștii din Timișoara, cei care derulează ancheta în cazul bărbatului, au făcut zilele trecut o percheziție, alături de oamenii legii din Prahova, la domiciul bărbatului suspectat de înșelăciune.

Bărbatul posta anunțuri false de închiriere

Conform informațiilor transmise de IPJ Timiș, bărbatul de 57 de ani a postat în mediul online, între 28 februarie și 11 aprilie 2019, mai multe anunțuri false prin care oferea spre închiriere mai multe apartamente, în perioada în care urma să aibă loc Neversea și Untold, două dintre cele mai mari festivaluri din România.

Prin intermediul acestor anunțuri, omul ar fi înșelat 63 de persoane, spun oamenii legii.

În urma percheziției, de la domiciliul bărbatului au fost ridicate 4 telefoane mobile, mai multe cartele telefonice, 3 stick-uri, 2 aparate de fotografiat, precum şi diferite înscrisuri.

Ulterior, prahoveanul a fost dus la Poliția Timișoara pentru a fi audiat. Bărbatul a fost apoi reținut pentru 24 de ore, pe numele acestuia fiind deschis un dosar penal pentru înșelăciune.

Drept urmare, oamenii legii îi sfătuiesc pe cei care sunt interesați de astfel de anunțuri să fie vigilenți și să nu cadă pradă în capcana infractorilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×