O nouă actriță în distribuția telenovelei Sacrificiul. Mădălina Bellariu („The Young Pope”) va fi Maria în producția de la Antena 1 – Galerie foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/01/2020, 11:09
O nouă actriță în distribuția telenovelei Sacrificiul. Mădălina Bellariu („The Young Pope”) va fi Maria în producția de la Antena 1 – Galerie foto GALERIE FOTO
Mădălina Bellariu va fi Maria în telenovela Sacrificiul. Sursa foto: Instagram

Nouă actriță a fost cooptată de producătoarea Ruxandra Ion în telenovela Sacrificiul de la Antena 1. Este vorba despre Mădălina Bellariu, singura româncă parte a distribuției din „The young Pope”, producție în care joacă Jude Law. (poți vedea mai multe poze cu Mădălina accesând galeria foto a articolului)

Mădălina Bellariu intră în distribuția serialului Sacrificiul

Telenovela de la Antena 1 își încălzește motoarele pentru un nou sezon, care va debuta în curând. Mădălina va intra în pielea Mariei și va juca alături de Maia Morgenstern, Vlad Gherman și Claudia Istodor.

Mădălina este o actriță din România extrem de apreciată în străinătate. Tânăra a studiat actoria la Londra și a jucat în mai multe filme și seriale americane și italiene.

„Vreau să îi mulțumesc Ruxandrei Ion pentru că a avut încredere în mine”

Acesta va fi, practic, primul ei rol în limba română. Până acum nu a convins-o niciun regizor sau producător român să joace la noi, deci va fi o premieră atât pentru ea cât și pentru televiziunea din țara noastră.

Despre rol: Maria va reveni în România după pierderea mamei sale, iar persoana cu care va trăi o perioadă este mătușa ei, Eva. Viața ei va fi una tumultuoasă, iar persoana care o va ajuta să își facă ordine în gânduri este Amza, personaj interpretat de Vlad Gherman.

Iată câteva declarații pe care le-a făcut actrița Mădălina Bellariu, pentru a1.ro, despre rolul din Sacrificiul:

“Îmi doream de ceva timp să realizez un proiect și în limba română. Așteptam însă proiectul potrivit, iar acesta a venit. M-a bucurat enorm de mult propunerea doamnei Ruxandra Ion și mi-a fost foarte ușor să accept, după ce am cunoscut echipa frumoasă pe care a strâns-o în jurul acestui serial”;

„Consider că în meseria de actor avem ceva de învățat încontinuu, iar pentru mine este o onoare să joc alături de asemenea nume din industrie. Mi-am dorit să filmez ceva în limba română și pentru părinții mei, voiam să le fac o bucurie”;

„Pe această cale vreau să îi mulțumesc doamnei Ruxandra că a avut încredere în mine, că voi interpreta personajul Maria în cel mai frumos mod posibil și abia aștept să văd și reacția telespectatorilor. Sunt sigură că nu au cum să nu o îndrăgească pe Maria!”

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×