O mașină TESLA de 57.000 de euro căutată de norvegieni, găsită de polițiștii de frontieră din Iași la un român. Bărbatul a fost deposedat de autovehicul

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
16/01/2020, 12:12
O mașină TESLA de 57.000 de euro căutată de norvegieni, găsită de polițiștii de frontieră din Iași la un român. Bărbatul a fost deposedat de autovehicul
Așa arată mașina TESLA confiscată de Poliția de Frontieră Iași. Sursa foto: Poliția de Frontieră

O mașină TESLA în valoare de 57.000 de euro căutată de autoritățile norvegiene a fost găsită de cele din România, mai exact de polițiștii de frontieră din Iași.

O TESLA de 57.000 de euro, confiscată de la un român de polițiștii de frontieră din Iași

Românul a rămas fără autovehicul pe data de 15 ianuarie, la ora 09:00 dimineața, potrivit unui comunicat transmis de Poliția de Frontieră a județului Iași.

Autoturismul a fost evaluat la un preț de 57.000 de euro, iar aparținătorul mașinii a reintrat în posesia acestuia.

„În data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi – I.T.P.F. Iași au observat, pe raza municipiului Iaşi, un autoturism marca TESLA, condus de un cetățean român, în vârstă de 40 de ani, cu numere de înmatriculare norvegiene” – Poliția de Frontieră Iași.

Mașinile TESLA costă chiar și 112.000 de euro

Oamenii legii au descoperit că mașina era căutată ca un bun pentru confiscare, iar autoritățile norvegiene o căutau din luna octombrie a anului trecut.

Bărbatul a mărturisit în fața polițiștilor că mașina pe care o conducea este a unui prieten și habar nu avea că se afla la volanul unui autoturism căutat de polițiști.

În lei, mașina costă aproximativ 286.000. Bărbatul care conducea mașina va fi cercetat pentru tăinuire și abuz de încredere.

Mașinile TESLA sunt printre cele mai scumpe, iar ele pot fi achiziționate și dîn România. Un sedan Tesla Model S 90D cu 421 de cai-putere se vinde cu un preț de pornire de la 90.000 de euro, iar unele modele au ca preț de start 112.000 de euro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×