O mașină de Poliție distrusă într-un accident în Caraș Severin! Un TIR a făcut praf autoturismul! Doi răniți în urma impactului

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
15/01/2020, 16:15
O mașină de Poliție distrusă într-un accident în Caraș Severin! Un TIR a făcut praf autoturismul! Doi răniți în urma impactului GALERIE FOTO
Mașina de Poliția a fost făcută praf în urma accidentului. Sursa foto - libertatea.ro

O mașină de Poliție a fost distrusă într-un accident în Caraș Severin! Autoturismul înmatriculat în Teleorman se afla în minsiune atunci când a fost implicat într-un accident rutier serios.

O mașină de Poliție distrusă într-un accident în Caraș Severin!

În acelaşi accident au mai fost implicate o camionetă şi două TIR-uri. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş – Severin, accidentul a avut loc pe DN6, în dreptul localităţii Buchin, de lângă Caransebeş.

În urma accidentului, un poliţist, şoferul autospecialei, a fost rănit, fiind preluat de o ambulanţă şi dus de urgenţă la spital. În evenimentul rutier au mai fost implicate o camionetă şi două TIR-uri, iar poliţiştii urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul.

Un TIR a făcut praf autoturismul!

„Au fost implicate 3 autovehicule. La fața locului au fost direcționate două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, cu o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare.

Nu au fost persoane încarcerate, dar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la CPU Caransebeș”. au precizat pompierii cărășeni.

Polițiștii sosiți la fața locului fac cercetări, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunțând că circulația a fost închisă pe DN 6, la Buchin.

”E greu de spus cine a fost vinovat în acest accident, dar dacă o maşină cu girofar, aflată în misiune, a fost lovită, sigur cineva a greşit. De cele mai multe ori apare culpa comună”, a declarat la Digi24, Titi Aur, fost campion de raliuri.

„Autospeciala de poliție condusă de un polițist din cadrul IPJ Teleorman, aflat în misiune de însoțire a ambulanței, ar fi efectuat o manevră de depășire similară lovind frontal cu partea stângă aceeași autoplatformă, ulterior fiind proiectată într-un ansamblu TIR care circula în aceeași direcție de mers”, au declarat polițiștii cărășeni pentru expressdebanat.ro.

De remarcat că polițistul rănit a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș cu traumatism cranio-cerebral și contuzie umăr stâng. În vârstă de 21 de ani, acesta se află în investigații atât la nivelul toracelui, cât și al capului, fiind suspect de fractură piramidă nazală. Și șoferul TIR-ului, o femeie de origine greacă, a ajuns la spital, fără însă a prezenta răni grave.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×