O mașină a căzut în lacul Tăbăcărie din Constanța! Șoferul este resuscitat, în timp ce un copil a ajuns de urgență la spital

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/02/2020, 15:17
O mașină a căzut în lacul Tăbăcărie din Constanța! Șoferul este resuscitat, în timp ce un copil a ajuns de urgență la spital GALERIE FOTO
Pompierii SMURD au intervenit de urgență în județul Constanța. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

O mașină a căzut în lacul Tăbăcărie din Constanța! În autoturism se aflau un bărbat și un copil de numai 9 ani. Cele două persoane au fost scoase în cele din urmă din apă. Minorul prezenta semne evidente ale unui atac de panică.

O mașină a căzut în lacul Tăbăcărie din Constanța!

Conducătorul auto a fost resuscitat la fața locului. Conform anunțului făcut de cei de la ISU Dobrogea, scafandrii au verificat maşina şi în interior nu se mai află nicio altă persoană.

”Scafandrii au verificat autoturismul, în interior nu se mai află nimeni. Copilul are vârstă de aproximativ 9 ani şi este preluat de SMURD şi transportat la spital”, au transmis autorităţile din Constanţa.

Șoferul este resuscitat, în timp ce un copil a ajuns de urgență la spital

Mai mulți oameni au sunat la numărul de urgență, 112 și au alertat autoritățile cu privire la o mașină care a căzut în lacul Tăbăcărie din Constanţa, în apropierea Pavilionului Expoziţional.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o descarcerare grea, două echipaje SMURD şi elicopterul SMURD.

Primul a fost scos din apă copilul, vizibil speriat de cele petrecute. Conducătorul auto care este bunicul copilului a fost scos și el din lac, dar se afla în stop cardiorespirator.

Copilul a fost cel care le-a transmis reprezentanţilor ISU Dobrogea că în maşină nu mai erau și alte persoane.

Minorul nu a putut să spună cauza pentru care autoturismul a ajuns în lac.

Acesta a precizat că nu știe dacă bunicului săi i s-a făcut rău în timp ce conducea sau pur și simplu a fost o eroare de condus.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×