O mamă a şocat internetul cu o fotografie din camera fetiţei sale. O uşa bizară apărea pe un perete: „Închideţi casa şi fugiţi imediat”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/02/2020, 12:04
O mamă a şocat internetul cu o fotografie din camera fetiţei sale. O uşa bizară apărea pe un perete: „Închideţi casa şi fugiţi imediat”
Uşa bizară din camera fetiţei. Sursa foto: mirror.co.uk

O mămică a postat pe internet o poză din camera fetiţei. Internauţii au fost îngroziţi de o uşă din cameră, care nu avea ce căuta acolo. Mulţi au denumit-o uşa groazei.

O mămică a speriat internetul cu o uşă bizară din camera fetiţei sale

Taylor Anne a postat o fotografie din camera micuţei sale fetiţe. În cameră se afla o uşă bizară, iar mămica a încercat să obţină astfel câteva idei de la internauţi despre ce ar putea să facă cu uşa respectivă. Uşa care nu avea niciun rost trona pe un perete al camerei.

Uşa era una care ducea pe acoperiş, deci ar fi trebuit montată pe tavan, nu pe perete. De aici a început nebunia. Fotografia a strâns mii de comentarii.

Postarea lui Taylor Anne a strâns nu mai puţin de 1.300 de comentarii

Ne-am mutat recent și în camera fiicei mele există această ușă înfiorătoare care duce pe acoperișul clădirii. Accept orice idei despre cum să o acopăr ca să iasă ceva frumos”, a scris Taylor Anne pe internet.

Fiecare internaut şi-a dat cu părerea despre uşă. Cei mai mulţi au comentat despre bizara uşă, dar puţini au fost cei care au dat şi soluţii pentru remedierea problemei.

OMG, este atât de înfricoșător încât nu aş fi putut dormi acolo”, i-a scris un internaut femeii. Altcineva a comentat: „Mă face să mă gândesc la filmul Labyrinth al lui Pan”.

Acest lucru este direct dintr-un film de groază. Ar trebui să închideţi camera şi să fugiţi de acolo„, a cris un alt internaut. Alţi oameni au avut ideei şi comentarii constructive.

Au sfătuit-o pe Taylor Anne să vopsească uşa la culoarea peretelui sau să agaţe o oglindă care să acopere ciudata uşă.

Unii au avut idei din filme. I-au spus mămicii să pună un dulap în faţa uşii, să fie ceva de genul filmului Narnia. Un alt internaut a spus că uşa ar putea fi acoperită de un perete sau un şifonier.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×