O mai știi pe Sanda Ladoși? Cum arată și cu ce se ocupă la 50 de ani. Galerie FOTO

Silviu Ghering    Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/03/2019, 15:15
O mai știi pe Sanda Ladoși? Cum arată și cu ce se ocupă la 50 de ani. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Sanda Ladoși, cum arată la 50 de ani și cu ce se ocupă acum?

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, Sanda Ladoși, nu a mai apărut de câțiva ani buni pe micile ecrane. Fanii săi au fost, astfel, privați multă vreme de cântecele sale, în perioada în care cântăreața a ales să se dedice familiei în detrimentul carierei artistice. S-a ocupat strict de creșterea copiilor săi, Bogdan și Ioana. Doar că talentul ei nu a putut sta mult timp departe de scenă, așa că a revenit cu pași mici și siguri. Dar nu pe scenă sau la televizor, ci la… circ!

Cum mai arată Sanda Ladoși și cu ce se ocupă la 50 de ani?

Sanda Ladoși a început un nou proiect alături de circul Globus și este prezentă la spectacolul de cabaret „București! Je t’aime!”, care are în prim-plan nu mai puțin de 100 de artiști profesioniști care fac tot felul de acrobații și numere spectaculoase. La aproape 50 de ani, Sanda Ladoși este extrem de flexibilă și are o mobilitate incredibilă, mai ales după ce a reușit să „scape” de 15 kilograme.

„A fost o conjunctură fericită în momentul în care m-am implicat în proiectul Circului Globus, chiar dacă stresul de acolo m-a făcut aproape să nu mai mănânc. Practic, aşa a început. După aceea, mi-a convenit că slăbesc şi am început să ţin nişte diete pe care le ştiu dintotdeauna. Și care au funcţionat!”,  a dezvăluit Sanda Ladoși despre dieta care a ajutat-o să „topească” kilogramele în plus.

Sanda Ladoși,
Sanda Ladoși

Sanda Ladoși, despre cum a slăbit 15 kilograme

„Culmea, cu carbohidraţi! Şi a funcţionat foarte bine (…) Într-o primă fază am aşteptat să slăbesc, fiind atentă la alimentaţie. Iar după 2-3 luni am dat jos aproximativ 15 kilograme şi apoi m-am apucat de sport.

Îmi lucrez foarte mult toate grupele musculare cu propria mea greutate, deci nu lucrez cu greutăţi. Am un antrenor personal care se ocupă de programul și exercițiile mele. (…) Alerg pe stadioane şi mişcarea este un mare secret al meu. Dar şi înainte să-i am pe cei doi copii foarte mult m-am întreţinut prin sport, eu am făcut vreo şapte ani de fitness”, a declarat Sanda Ladoși acum ceva vreme la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×