O mai știi pe Maia din Lacrimi de iubire? Nicole Gheorghiu s-a retras din showbiz și a devenit psiholog

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/10/2019, 12:00
O mai știi pe Maia din Lacrimi de iubire? Nicole Gheorghiu s-a retras din showbiz și a devenit psiholog GALERIE FOTO
Nicole Gheorghiu a jucat în Lacrimi de iubire, telenovelă difuzată în anul 2005. Sursa foto: Acasă TV

În 2005 și 2006 românii au fost fascinat de telenovela Lacrimi de iubire de la Acasă TV, serial în care a jucat și actrița Nicole Gheorghiu. Au trecut mai bine de 12 ani de la difuzarea serialului care a ridicat cotele de audiență, iar actorii și-au urmat calea, unii în domenii diferite. Nu toți au mai jucat în alte producții, ba chiar unii și-au schimbat de tot profesia, cum este cazul celei care i-a dat viață Maiei în telenovelă.

Nicole Gheorghiu are o altă viață

O parte din garda veche a serialului Lacrimi de iubire apare și astăzi pe micile ecrane, tot în seriale produse de PRO, și aici putem să îi amintim pe Constantin (Bebe) Cotimanis și Elvira Deatcu, actualmente doi dintre cei mai importanți protagoniști ai serialului Vlad. Nicole Gheorghiu, însă, a preferat să părăsească showbiz-ul și să se dedice uneia dintre meseriile care i-a făcut dintotdeauna cu ochiul: psihologia.

În toți acești ani în care nu a mai văzut-o nimeni, Nicole a realizat multe lucruri: a devenit psiholog cu acte în regulă, s-a căsătorit și a devenit mama unei fetițe minunate. După Lacrimi de iubire, Nicole a mai jucat doar în anul 2010 într-o producție franceză care nu s-a bucurat de cine știe ce succes. Revenind la viața ei actuală, Nicole deține un cabinet privat de psihologie și este extrem de mulțumită cu viața ei.

nicole gheorghiu
Nicole Gheorghiu, în rochie de mireasă. Sursa foto: viva.ro

Venirea pe lume a fetiței sale i-a schimbat percepția despre viață

Fosta vedetă de la Acasă TV și-a cunoscut soțul la munte, iar dragostea lor a fost la prima vedere. Nu a trecut mult și și-au unit destinele în fața preotului, iar apoi s-au bucurat de venirea pe lume a primului lor copil, o fetiță. „A venit într-un moment perfect, în ciuda faptului că nu-mi doream să am un copil. M-a ajutat să conștientizez încotro vreau să mă îndrept, să înțeleg că cea mai importantă e familia mea. Nu știam că poate să existe în sufletul unui om atâta iubire”, a spus Nicole în urmă cu ceva timp, scrie știriactuale.net.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×