O mai ştii pe Ana Maria Georgescu, fosta iubită a lui Florin Chilian? Cum mai arată acum. FOTO

O mai ştii pe Ana Maria Georgescu, fosta iubită a lui Florin Chilian? Cum mai arată acum. FOTO GALERIE FOTO
Ce mai face Ana Maria Georgescu, fosta iubita a lui Florin Chilian! sursa foto: Facebook

Ana Maria Georgescu, fosta interpretă de muzică ușoară care a câștigat festivalul de la Mamaia cu piesa ”Ochii Tăi”, s-a măritat! După o decepție în dragoste, trăită alături de artistul Florin Chilian, Ana Maria Georgescu, ajunsă acum la vârsta de 32 de ani, și-a găsit jumătatea.

Ana Maria Georgescu s-a măritat

Fosta cântăreață a lăsat în urmă bătăile primite de la Florin Chilian și a găsit numai înțelegere și iubire în brațele soțului său, Norbert Vig. Cei doi s-au căsătorit în mare secret, însă mireasa a postat după aceea câteva fotografii pe Facebook.

„E ultima oară când pleci de acasă fiind ‘fata lu mama’, când te întorci o să fii măritată şi a altcuiva. Să nu uiţi că eşti cel mai important om din viaţa ta şi că mama te aşteaptă, întotdeauna, acasă”, a scris Ana Maria în urmă cu câteva zile pe Facebook.

Ana Maria Georgescu sursa foto: Facebook
Ana Maria Georgescu s-a maritat! sursa foto: Facebook

Ana Maria Georgescu s-a măritat și a uitat de Florin Chilian

Ana Maria pare că plutește în toate pozele. Pare foarte fericită și împlinită și pare că a uitat definitiv relația care i-a făcut rău și a dus-o chiar și în fața magistraților! În anul 2006, Florin Chilian a fost implicat într-un accident rutier, la ieșire din Cluj-Napoca.

Se certase cu Ana Maria și a dat vina pe ea pentru evenimentul nefericit care s-a petrecut. Chilian se pare că a agresat-o pe Ana Maria, după cum tânăra a recunoscut în fața judecătorilor. „A început să strige că eu sunt de vină și apoi să mă loveasca. Mergea la mașină, încerca să schimbe roata lovită, apoi venea, spunea că eu sunt de vină pentru toate astea și mă agresa. Apoi din nou mergea la mașină.

M-a lovit din nou cu palma, am căzut și m-am lovit la cap de bordură. Când au venit politistii, Chilian m-a așezat pe bancheta din spate a mașinii sale. A început să strige la polițisti: „Chemati o ambulanță, e lovită la cap!”. Politistul a întrebat cum m-am lovit la cap, iar atunci Chilian a început să strige la el. În cele din urma, a venit ambulanța iar paramedicii i-au dat un calmant. După câteva minute, când am coborât din ambulanță, Chilian era încătușat”, a povestit Ana Maria în fața judecătorilor clujeni.

Ana Maria Georgescu și Florin Chilian au avut o relație timp de doi ani, deși ea avea 18 ani, iar el era mai mare cu 17 ani decât ea. După incidentul violent, cei doi amorezi au decis că trebuie să meargă fiecare pe drumul său.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×