O fetiță din Siria a emoționat întreaga lume! Tatăl o învață să râdă în timpul bombardamentelor VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
21/02/2020, 21:35
O fetiță din Siria a emoționat întreaga lume! Tatăl o învață să râdă în timpul bombardamentelor VIDEO
Tatăl își provoacă fetița să râdă în timpul bombardamentelor. Sursa foto: Captură Youtube

În ciuda situațiilor tensionate din Siria, unde bombardamentele sunt la ordinea zilei, oamenii reușesc să găsească în continuare motive să zâmbească și să se bucure de viață. Sau cel puțin, încearcă să facă acest lucru, pentru binele copiilor.

O fetiță din Siria, învățată de tatăl său să râdă în timp ce cad bombele

Pentru a fi sigur că fetița sa de doar câțiva anișori are parte de o copilărie liniștită, departe de atrocitățile războiului, un bărbat care locuiește în Idib, una dintre puținele zone rămase sub controlul rebelilor, a conceput un joc ingenios. Astfel, micuța nu conștientizează bombardamentele care se produc chiar în afara locuinței lor.

Postat în mediul online, videoclipul a emoționat întreaga lume, devenind în foarte scurt timp viral, mai ales datorită sacrificiilor uriașe ale tatălui, care încearcă să își păstreze buna dispoziție, chiar dacă trăiește cu teama că fiecare clipă ar putea fi ultima.

În imagini se poate observa cum bărbatul își învață fetiţa ca de fiecare dată când cade o bombă să râdă şi să se bucure de acel moment, ca și cum ar fi unul fericit. Potrivit spuselor sale, prin această metodă își ajută fiica să treacă mult mai ușor peste sperieturile cauzate de bombardamentele puternice.

Jocul inventat de tată pentru ca fetița să aibă o copilărie fericită: „Este un avion sau o bombă?”

E un copil care nu înţelege războiul. Am decis să o învăț să râdă pentru a opri căderea ei psihică”, a declarat bărbatul pentru presa internaţională.

La fiecare zgomot produs de căderea bombelor, tatăl îi adresează micuței o întrebare, după care izbucnesc amândoi în râs.

Este un avion sau o bombă?”, această este replica prin care bărbatul se asigură adesea că fetița sa de doar câțiva anișori nu simte ororile provocate de război.

Chiar dacă nu știm cât mai avem de trăit, vreau să aibă parte de o copilărie fericită”, a mai spus acesta.

Imaginile au făcut rapid înconjurul lumii, stârnind admirația internauților. „Emoționant. Mi-au dat lacrimile”, „Felicitări acestui tată. Este un exemplu pentru noi toți. Cât de mult își poate iubi fetița”, sau „Nu mă pot opri din plâns. De-a dreptul impresionant. Ce nu face un tată pentru copilul său?”, sunt doar câteva dintre miile de comentarii postate pe rețelele de socializare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×