Momente sfâşietoare la căpătâiul unei bolnave de coronavirus. Femeia îşi ia adio de la fiica ei chiar înainte de a-şi da ultima suflare

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
31/03/2020, 12:33
Momente sfâşietoare la căpătâiul unei bolnave de coronavirus. Femeia îşi ia adio de la fiica ei chiar înainte de a-şi da ultima suflare
O femeie din Washington și-a luat adio de la mama ei, infectată cu coronavirus, cu ajutorul unei asistente care a sunat-o și a pus-o să vorbească pe aplicația FaceTime

O femeie din Washington și-a luat adio de la mama ei, infectată cu coronavirus, cu ajutorul unei asistente care a sunat-o și a pus-o să vorbească pe aplicația FaceTime.

O femeie și-a luat adio de la mama ei, infectată cu coronavirus, cu ajutorul unei asistente

Conform CNN, o femeie a trebuit să-și ia adio de la mama ei pe aplicația FaceTime înainte de a muri din cauza infecției cu coronavirus, cu ajutorul unei asistente medicale dintr-un spital din Washington.

Michelle Bennett a povestit că asistenta medicală a sunat-o de pe telefonul propriu și i-a transmis că mama sa, Carolann Christine Gann, în vârstă de 75 de ani, nu mai are mult de trăit și ar face bine să-și ia la revedere.

”Nu am putut să fiu acolo și să o țin de mână pe mama mea,  să o mângâi pe cap și să-i spun lucrurile pe care voiam să le spun. A fost un sentiment de neajutorare. Am fost frustrată și neputincioasă”, a declarat femeia.

”Acesta a fost unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care le-am experimentat”

”M-a sunat o asistentă și mi-a transmis că mama e pe moarte. Mia zis: ‘O să pun telefonul pe FaceTime ca să îi poți spune că o iubești și să-ți iei adio. Nu va fi singură, vom rămâne cu ea până la sfârșit’”, a mai povestit Michelle Bennett.

După ce și-a luat la revedere, femeia a mai povestit că asistenta a revenit cu un telefon după o oră să-i transmită că mama sa a pierdut lupta cu temutul virus. Michelle Bennett a spsu că asistenta plângea în momentul în vare i-a dat vestea.

”Știu cât de dificil e pentru ei. Nu-mi pot imagina că trebuie să meargă zilnic acasă și să riște să-și îmbolnăvească familiile. Am fost surprinsă de compasiunea și empatia de care a dat dovadă asistenta în cazul mamei mele. Acesta a fost unul dintre cele mai uimitoare lucruri pe care le-am experimentat”, a explicat femeia.

În acest moment, SUA este țara cu cele mai multe cazuri de coronavirus din lume, 164.603, mai mult decât dublul celor din China, acolo de unde a început focarul. Dintre acestea, 3.170 de persoane au decedat, iar un număr de 5.896 de pacienți au fost vindecați.

SUA se pregătește pentru cel mai negru scenariu în lupta împotriva coronavirusului, iar specialiștii estimează că se poate ajunge la peste 2 milioane de persoane decedate dacă sunt ridicate măsurile de carantină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×