O femeie însărcinată și-a ucis concubinul care voia să meargă la o petrecere de Sfântul Ion! Fetița ei de 4 ani a asistat la scena de groază

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
08/01/2020, 12:25
O femeie însărcinată și-a ucis concubinul care voia să meargă la o petrecere de Sfântul Ion! Fetița ei de 4 ani a asistat la scena de groază
O femeie însărcinată și-a ucis concubinul care voia să meargă la o petrecere de Sfântul Ion. Sursa foto: tvrmoldova.md

O crimă șocantă a înmărmurit întreaga comunitate dintr-o localitate din județul Olt, după ce o femeie însărcinată și-a ucis concubinul cu sânge rece, chiar în fața fetiței sale de numai patru ani!

O femeie însărcinată și-a ucis concubinul care voia să meargă la o petrecere de Sfântul Ion

Discuțiile contradictorii dintre cei doi tineri au avut loc chiar pe data de 7 ianuarie, de Sfântul Ion, după ce bărbatul de 33 de ani și-a anunțat concubina de 29 de ani că trebuie să meargă la o petrecere organizată de șeful său, cu ocazia Sfântului Ion.

Femeia însărcinată în patru luni și-a ieșit din minți și l-a amenințat pe bărbat că ia fetița și pleacă la părinții săi, dacă acesta va pleca la petrecere. Discuțiile au degenerat, iar femeia a pus mâna pe un cuțit și i-a aplicat partenerului de viață două lovituri. Una în zona gâtului și una în zona inimii, scrie adevărul.ro.

La scena de groază a asistat și fetița de 4 ani a femeii

Toată scena șocantă a avut loc în fața fetiței criminalei dintr-un mariaj anterior! Femeia a anunţat vecinii, iar fratele bărbatului, care în acele momente intra în locuinţă, a sunat la 112, însă victima a decedat. Criminala a fost audiată ore întregi, fiind reţinută în cursul serii de marţi şi urmând ca astăzi să fie prezentată în faţa judecătorului cu propunere de arest preventiv.

„În fapt, s-a reţinut că inculpata G.N., în dimineaţa zilei de 07.01.2020, în jurul orelor 11,00 – 11,30, pe fondul unor discuţii contradictorii cu concubinul său C.C.E., în vârstă de 33 ani, i-a aplicat acestuia două lovituri cu un cuţit de bucătărie, lovituri în urma cărora acesta a decedat.

Din concluziile preliminare întocmite de către SJML Olt rezultă că victima a prezentat două leziuni traumatice, respectiv o plagă înjunghiată în regiunea supraclaviculară stângă şi o plagă înjunghiată în zona claviculară stângă, ce s-au putut produce la data de 07.01.2020 prin lovire cu un obiect tăietor-înţepător (posibil cuţit), în condiţiile unei heteroagresiuni.

În cursul zilei de astăzi (n.r. – 8 ianuarie 2020) urmează a se formula propunere de arestare preventivă“, a transmis purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, prim-procurorul Anca Anuţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×