O femeie a stârnit isterie pe net după ce a postat pe un site specializat o poză cu paste cu sos: „Ai interdicţie în Italia”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
13/02/2020, 14:58
O femeie a stârnit isterie pe net după ce a postat pe un site specializat o poză cu paste cu sos: „Ai interdicţie în Italia”
Paste cu sos. Sursa foto: mirror.co.uk

O femeie a provocat un val de isterie pe internet după ce a plublicat o poză cu felul de mîncare pregătit de ea. Femeia a făcut paste cu sos şi a postat fotografia pe un site unde mulţi postează ce au făcut ei de mâncare în casă. Mulţi au spus că femeia nu ar trebui să mai gătească paste.

Isterie pe internet din cauza unei porţii de paste cu sos

Femeia a provocat un val de isterie pe internet după ce a publicat pe „Rate my Plate” o poză cu pastele cu sos pregătite de ea în casă. „Rate my Plate” este un site unde internauţii postează felurile de mâncare pregătite în casă.

În general, cei ce postează aici postează fotografii cu mâncare făcută rapid, ceva prăjit sau fript, şi prăjituri. Aceştia nu apreciază neapărat o mâncare la care cineva a muncit mult în bucătărie.

„Sunt italian și ochii îmi  sângerează”

Kristi D este cea care a postat pastele cu sos cu care mulţi nu au fost de acord. Alţii s-au bucurat şi au spus că o mâncare clasică îi fac să fie veseli.

„Pastele cu sos sunt ceva de-a dreptul dezgustător. Sunt italian și ochii îmi  sângerează”, a scris un alt internaut pe „Rate my plate”. Un alt utilizator al site-ului a spus că bucătarul de ocazie ar trebui interzis în Italia.

„Tocmai ce aţi primit interdicţie pe viaţă în Italia”, a scris acesta. O altă persoană care postează pe site-ul dedicat bucătarilor amatori a scris: „O să stau liniștit într-un colț și să încerc să uit că am văzut vreodată acest fel de mâncare”.

Unii au fost de acord cu pastele cu sos: „Da! Îmi plac pastele cu sos. Când le spun altora despre asta, fac figuri… până când încearcă”.

Un al patrulea a adăugat: „Pastele cu sos este o mâncare foarte drăguță. Eu de obicei adaug legume și pui în acest fel de mâncare”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×