O femeie a murit după ce s-a aruncat în Dunăre. A fost scoasă din apă, dar a făcut stop cardio-respirator

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/02/2020, 16:58
O femeie a murit după ce s-a aruncat în Dunăre. A fost scoasă din apă, dar a făcut stop cardio-respirator
O femeie a murit după ce s-a aruncat în Dunăre. Sursa foto: obiectiv.net

O femeie a murit după ce s-a aruncat de pe podul ce traversează Braţul Borcea al Dunării. Femeia a fost scoasă de salvatori după scurt timp şi transportată la spital, însă aceasta a decedat în unitatea spitalicească.

O femeie a murit după ce s-a aruncat în Dunăre

O femeie a murit după ce s-a aruncat de pe podul ce traversează Braţul Borcea al Dunării. Un bărbat care trecea cu maşina prin zonă a observat-o pe femeie şi a sunat la 112.

La faţa locului a ajuns un ASAS cu şapte salvatori, precum şi o barcă pneumatică cu trei subofiţeri, toţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Femeia scoasă din apă se afla în stop cardio-respirator

Femeia a fost scoasă din apă, dar se afla în stop cardio respirator. Femeia a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă de la staţia Feteşti, care a început manevrele de resiscitare. Sinucigaşa a ajuns la spitalul din Feteşti, acolo unde a decedat la scurt timp.

Tot pe Braţul Borcea al Dunării au dispărut încă două persoane. Acestea au dispărut în apele fluviului pe data de 03.02.2020. Astfel, întrucât timpul s-a îmbunătăţit au fost reluate căutările celor două persoane dispărute. Salvatorii au început căutările în jurul orei 10.00, în zona Vlădeni.

Scafandrii caută doi bărbaţi. Aceştia, împreună cu alţi doi bărbaţi se aflau într-o barcă pe data de 3 februarie. Barca s-a răsturnat şi toţi patru au căzut în apă. Doi dintre bărbaţi au reuşit să ajungă la mal, iar ceilalţi doi au fost daţi dispăruţi.

La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia şi Staţiei de Pompieri Feteşti, cu două bărci pneumatice, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD şi un echipaj SAJ Ialomiţa.

S-a acordat primul ajutor medical celor două persoane, cu vârste de aproximativ 36 ani şi respectiv 37 ani, de echipajele medicale.

Ulterior persoana de aproximativ 36 ani a fost preluată şi transportată de echipajul SAJ la spitalul Municipal din Feteşti, cealaltă persoană după examinare a refuzat transportul la spital„, declara pe 3 februarie purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×