O copilă dispărută de 12 ani din Codlea, găsită în București cu presupusul ei iubit de 19 ani

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 11:10
O copilă dispărută de 12 ani din Codlea, găsită în București cu presupusul ei iubit de 19 ani
O tânără din Codlea, dată dispărută, găsită în București cu un băiat. Sursa foto: mediafax.ro

Încă o fată este dată dispărută în România. O tânără de doar 12 ani din Codlea, județul Brsșov, nu s-a mai întors acasă de ieri. Ultima oară a fost văzută în drum spre școală, însă nu a mai dat apoi niciun semn. Familia tinerei a fost extrem de îngrijorată, mai ales după recentele cazuri de dispariție care au înmărmurit întreaga țară.

O copilă dispărută de 12 ani, găsită cu presupusul ei iubit ei în București

Tânăra de 12 ani avea asupra ei telefonul mobil și bani. Poliția din orașul brașovean a fost alertată ieri prin serviciul 112. Părinții o așteptau acasă, însă tânăra nu a mai ajuns. Tânăra cu ochi căprui a fost găsită în cele din urmă în Capitală, transmite știrileprotv.ro„A dispărut pur și simplu, le-a șutit niște bănuți. Este vorba de 500 de lei. Am făcut tot soiul de interogări pe la tineri și adolescenți de vârste apropiate. Exclus să fi fost în Codlea pentru că am scotocit orașul la modul propriu. Într-un final, via Poliția Națională am aflat că fetiță a fost localizată la București”, a declarat inițial Paul Mânzaia de la Poliția Codlea.

Fata de 12 ani nu ar mai fi ajuns nici la școală, de aici și imposibilitatea familiei de a afla cum s-a îmbrăcat tânăra în ziua dispariției, adică ieri, căci nici colegii nu au văzut-o. În București ar fi ajuns cu trenul la un băiat de 19 ani. Conform sursei mai sus amintite, fata a fost găsită pe străzile din Capitală în timp ce urca într-un taxi.

Fata și băiatul de 19 ani, confruntați cu părinții tinerei

Cei doi au fost duși la Secția 12 de Poliție din Capitală. În fața polițiștilor au ajuns și părinții fetei. Familia fetei și băiatul de 19 ani și-au petrecut noaptea la secția de poliție din București. Părinții respiră ușurați acum pentru că fata nu a pățit absolut nimic.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×