O bunicuță de 73 de ani are brațele și umerii mai dezvoltați decât jumătate din bărbații din România. VIDEO și FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/10/2019, 20:09
O bunicuță de 73 de ani are brațele și umerii mai dezvoltați decât jumătate din bărbații din România. VIDEO și FOTO GALERIE FOTO
O bunicuță din Canada merge la sală de 4 ori pe săptămână. Sursa foto: Instagram.com

O femeie din Canada în vârstă de 73 de ani și-a pus ambiția la încercare și a pierdut foarte mult în greutate. Bunicuța a început să meargă la sală în urmă cu doi ani și a ajuns să aibă brațele și umerii mai dezvoltați decât mulți bărbați.

O bunicuță din Canada a slăbit cu ajutorul unei aplicații mobile și a antrenamentelor de la sală

Joan MacDonald este o bunicuță în vârstă de 73 de ani din Ontario, Canada, care a luat foarte mult în greutate după ce a avut mai multe probleme în căsnicie. După ce a ajuns la o greutate de 198 de kilograme femeia și-a rugat fiica să-i arate cum să folosească o aplicație mobilă. Aplicația a fost instalată pe un telefon iPhone și a ajutat-o pe femeie să-și urmărească dieta și antrenamentele de la sală, informează Daily Mail.

Bunicuța de 73 de ani a luat decizia de a-și urmări alimentația după ce a suferit o intervenție chirurgicală de înlocuire a unui genunchi. Joan merge la sală din ianuarie 2017 și are patru antrenamente pe săptămână, lucru care a ajutat-o să slăbească. Femeia care are brațele și umerii mai dezvoltate decât majoritatea bărbaților a declarat că a renunțat la mâncarea procesată, dulciuri și calorii și se axează pe alimente întregi, legume și carne.

View this post on Instagram

How many do you think I can do by the end of the year? ?? . Okay the big trick here is us using a bench so I’m starting from the bottom position but not hanging. This has helped me a lot because I have a trick shoulder that gives me a lot of pain. Two years ago I started with the machine. Then I moved on to heavy rubber assistance bands. And finally at my daughters gym I worked my way up to unassisted chin ups. They are now one of my favorite exercises and I have a real sense of accomplishment from them. I’d love to know what your favorite exercise in the gym is, and if you do chin ups, how many can you do? Would you like an instructional video on how to do these? I think I could do that for you! ???? . #progressnotperfection #olderwomen #silverhair #oldermodel #fitover70 #chinups #inspo #fitspo #stronggirls #trainwithjoan

A post shared by Joan MacDonald (@trainwithjoan) on

„Am fost într-un plan de masă stabilit de Michelle (fiica bunicuței) cu numărul X de calorii. În primul rând proteinele, carbohidrații și grăsimile bune au fost cele care m-au ajutat să slăbesc, iar pe măsură ce greutatea a scăzut, aportul meu de mâncare a crescut”, a spus Joan într-un interviu.  Într-un singur an bunicuța a reușit să ajungă la 141 de kilograme și la măsura 16 la îmbrăcăminte. Asta înseamnă că Joan a slăbit 57 de kilograme cu ajutorul dietei și sportului.

„Acest program zilnic mă va ajuta să-mi îmbunătățesc, fără îndoială, calitatea vieții pe măsură ce trec anii și ajung la bătrânețe. Mă simt mult mai bine în pielea mea și primesc complimente de la bărbați tineri și femei cărora le crește respectul de sine”, a completat Joan MacDonald.



	                        
                        
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×