O adolescentă a murit izbită de tren, după ce a încercat să-și facă un selfie pe șine. Avea doar 15 ani

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/03/2019, 15:46
O adolescentă a murit izbită de tren, după ce a încercat să-și facă un selfie pe șine. Avea doar 15 ani GALERIE FOTO
Această tânără a murit, după ce a încercat să-și facă un selfie pe șinele de tren

Tragedie fără margini provocată de un selfie. O adolescentă a murit izbită de tren, după ce a încercat să-și facă o poză pe șinele de tren. Fata avea doar 15 ani și reprezintă un nou caz de tânăr care își pierde viața în urma unui selfie în condiții extreme.

Un selfie i-a curmat viața, la doar 15 ani

Pe numele său, Karina Baymukhambetova, este o tânără de 15 ani din Orsk, Orenburg, Rusia, care a sfârșit tragic, după ce a încercat să-și facă un selfie în condiții extreme. Ideea avea să o coste scump, întrucât fata a fost izbită în plin de tren, chiar în timp ce se fotografia.

În momentul producerii tragediei, adolescenta era însoțită de un prieten. Tânărul, despre care se presupune că ar fi o rudă a fetei, a reușit să sară de pe șine, cu câteva clipe înainte de impact. Ulterior, băiatul a mărturisit că în momentul în care a văzut că trenul se apropia cu repeziciune, a încercat să o avertizeze, însă reacția tinerei l-a lăsat fără cuvinte. „În viață nu trebuie să-ți fie frică de nimic” , i-a răspuns Karina.

Tragedie. A murit după ce a vrut sa facă un selfie
Tragedie. A murit după ce a vrut sa facă un selfie

O tânără a murit după ce  a vrut să facă un selfie pe șinele de tren

Mecanicul de tren a făcut tot ce a depins de el pentru a evita impactul, folosind atât frâna de urgență, cât și claxonul, dar n-a mai putut opri trenul în timp util pentru a împiedica producerea tragediei. Strivită sub roțile trenului, tânăra a murit pe loc.

Localnicii care au fost martori la tragicul eveniment povestesc că au fost alertați de sunetul puternic al claxonului trenului. De asemenea, oamenii dezvăluie că mecanicul a încercat din răsputeri să împiedice tragedia, însă acest lucru nu a mai fost posibil.

Forțele de ordine au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au dus la producerea teribilului accident. Totodată, poliția a lansat un avertisment atât pentru părinți, cât și pentru copii pe care îi îndeamnă să aibă mare grijă atunci când circulă pe șinele de tren.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×