Categorie: Autor:

O actriţă din „Salvaţi de clopoţel” divorţează după şase luni de mariaj.”Casatoria, un cosmar!”

Actrita Lark Voorhies, cunoscuta mai ales din serialul „Saved by the bell” (Salvati de clopotel), unde a intrat in pielea Lisei Turtle, divorteaza dupa numai sase luni de mariaj. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Lark Voorhies (41 de ani), care a mai fost casatorita in perioada 1996 – 2004 cu Miguel Coleman, s-a maritat cu Jimmy Green, inginer de sunet, in luna aprilie, in Las Vegas. Cei doi se cunoscusera cu un an inainte pe Facebook, relateaza Mirror.

Dupa ce vestea divortului a ajuns in presa, Green a declarat, conform TMZ, ca „mariajul a fost un cosmar inca de la inceput”, existand mai multe scandaluri, in care a fost implicata inclusiv mama actritei.

La un moment dat, mama actritei chiar a cerut un ordin de restrictie impotriva ginerelui sau, afirmand ca acesta face parte dintr-o banda. Intr-adevar, intr-o vreme Green era cautat de politia din Arizona, dupa ce a amenintat si intimidat un barbat.

Actrita americana a jucat in serialul „Saved by the bell” in perioada 1988 – 1993, fiind recompensata cu mai multe premii pentru talentul sau.

Sursă: www.ziare.com