Nuntă Lia Olguța Vasilescu: se mărită cu Claudiu Manda! Unde are loc ceremonia

Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/02/2019, 21:52
Nuntă Lia Olguța Vasilescu: se mărită cu Claudiu Manda! Unde are loc ceremonia GALERIE FOTO
Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manta își unesc destinele! Unde are loc ceremonia?

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se căsătoresc de Dragobete! Petrecerea va fi una foarte restrânsă, alături doar de prieteni și familie. Fostul ministrul al Muncii se va căsători în cursul zilei de duminică, 24 februarie. Ceremonia va avea loc după-amiază, de ziua dragostei.

Nașii cuplului vor fi Ovidiu Flori, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor și soția sa. De asemenea, amintim că nunta ministrului va avea două etape. Pe 24 februarie va fi cununia civilă, iar cununia religioasă va avea loc luna viitoare.

Lia Olguța Vasilescu se mărită cu Claudiu Manda de Dragobete!

Lia Olguța Vasilescu se va căsători cu vicepreședintele Senatului Claudiu Manda. Cuplul își va uni destinele în Sala Mare a Primăriei din Craiova. Viitorii proaspeți căsătoriți au ales o dată frumoasă a celei mai importante zile din viața lor, chiar în ziua dragostei. Cununia civilă va fi oficiată de primarul Mihail Genoiu. Prețutile nu sunt piperate în restaurntul ales, încadrându-se într-o medie, conform capital.ro. Un suc are prețul de 6 lei, un cocktail este 15 lei, iar un pahar de vin pornește de la 12 lei.

Lia Olguța Vaslescu se căsătorește de Dragobete cu Claudiu Manta
Lia Olguța Vaslescu se căsătorește de Dragobete cu Claudiu Manta

Minunatul eveniment al lor va fi la orele 16:00, iar petrecerea va fi la localul Chicago Pub, fostul club Krypton Sky. În data de 30 martie, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda vor fi în fața altarului, pentru binecuvântarea Domnului.

Lia Olguța Vasilescu își unește destinul cu Claudiu Manta
Lia Olguța Vasilescu își unește destinul cu Claudiu Manta

Petrecerea viitoare va fi la Riviera Ballroom, un cort special amenajat pentru astfel de evenimente. Atât Lia Olguța Vasilescu cât și Claudiu Manda sunt la a doua căsătorie și au și câte un copil din mariajele trecute. Fostul ministrul al Muncii s-a despărțit de Ovidiu Wlassopol, iar Claudiu Manda a divorțat de Adina Turcu. Vasilescu și-a unit destinele în anul 2002 cu Wlassopol, pe vremea când era deputat PRM, iar Oviidiu Wlassopol era reporter PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×