Numerologul Anatol Basarab, vești triste despre 2019: ”Trecem la o altă lume!”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/02/2019, 09:15
Numerologul Anatol Basarab, vești triste despre 2019: ”Trecem la o altă lume!” GALERIE FOTO
Numerologul Anatol Basarab aduce vești triste despre anul 2019 și, în special, despre destinul României

Numerologul Anatol Basarab aduce vești triste despre 2019. Acesta a vorbit în emisiunea ”Dar și har” despre ce va aduce anul, din punct de vedere numerologic și despre cum ne afectează toate noutățile.

Anton Basarab descrie 2019 drept un an interesant, ultimele două cifre, 19, semnificând masculinitate, care înseamnă mai multă acțiune și mișcare. Din păcate, toate acestea vor duce și la multe tensiuni. „El deja ne arată ce informații de bază poartă.

Numerologul Anatol Basarab aduce vești triste despre anul 2019

Unele lucruri au avut rândul să se întâmple în 2018. 2019 va fi un an interesant. Vom mai avea de-a face cu ultimele două cifre, 19. 2000 este o constantă, constantele nu ne afectează, ne omoară variabilele, lucrurile care se schimbă. 19 poartă taina mișcării, sunt două cifre extreme. Sunt impare, masculine, cer de la noi acțiune, mișcare. Asta ne va aduce multe tensiuni. Generează un fel de vârtej.

Numerologul Anaton Basarab, vești triste despre 2019: ”Trecem la o altă lume!”
Anatol Basarab descrie 2019 drept un an interesant, ultimele două cifre, 19, semnificând masculinitate, care cer mișcare și acțiune

E posibil să avem foarte mari descoperiri științifice. Ultimele cifre crează cifra 1, asta înseamnă acțiune. Când apare 1, creatorul, de la el pornesc toate. Poate apărea un lider, o mișcare politică, financiară nouă. 2019 încheie o decadă. E ca și cum se resetează totul. Până în 2025 nu va fi liniște globală. 2019 înseamnă cifra 3, anul va aduce tendințe de a restructura, de a structura.

Numerologul Anaton Basarab, vești triste despre 2019: ”Trecem la o altă lume!”
Expertul a vorbit și despre destinul României în 2019 și a susținut că „nu ne jucăm rolul adecvat”

Trecem la altă formă de relații. Trecem calitativ la o altă lume”, a spus numerologul. De asemenea, expertul a vorbit și despre destinul României în 2019. „Nu ne jucăm rolul adecvat. Dacă așteptăm să primim un rol…rolul se dobândește. Dacă nu scapi de rolul respectiv, niciodată nu o să primești un altul”, a completat Anatol Basarab.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×