Nume de băieți la modă în 2020. Sunt unice și foarte puțini părinți se gândesc la ele

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
25/01/2020, 12:18
Nume de băieți la modă în 2020. Sunt unice și foarte puțini părinți se gândesc la ele
Nume de băieți la modă în 2020. Sursa foto: descopera.ro

Pentru multe familii din România anul 2020 vine cu vești foarte bune, familia lor urmând să se extindă. Alegerea numelui pentru bebeluș se poate dovedi a fi o adevărată problemă. Trebuie să fie un nume puternic, la modă, care să-l facă mândru pe micuț peste ani și ani.

Ce nume de băieți sunt la modă în 2020

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO vă vine în ajutor cu cele mai la modă nume pentru băieței, pentru anul 2020. Dacă ați rămas fătă inspirație, ideile familiei și a prietenilor nu văă mulțumesc deloc, atunci noi vă venim în ajutor, după o studiere foarte atentă a ”ofertei”.

Dacă în trecut era mult mai ușor pentru alegerea numelui, acum este foarte dificil, deoarece un simplu Vasile sau Ion nu îi mai satisface pe tinerii părinți, mai ales după ce aceștia au călătorit peste hotare, unde și-au făcut prieteni cu nume din ce în ce mai interesante și mai exotice.

Bebelușii nu mai pot fi botezați Termopan, Superman sau Judecător

În plus de asta, telenovelele turcești au împânzit România cu nume precum Ayan, Edan sau Ezel. Acestea însă s-au purtat în anii trecuți, iar acum specialiștii spun că nu mai sunt valabile în anul 2020. Așadar, iată care sunt tendințele pentru anul 2020!

Luca, Diego, Leon, Mateo, Theo, Augustin, Dionisie, Cazimir, Casian, Vincențiu, Sabin, Iustin, Eusebiu, Noe, Oliver, Alva, Acacius, Tate, Diego, Easton, Lucius, Cash.

Atenție! Încă din anul 2011, noul Cod Civil interzice ofițerilor de stare civilă să înregistreze prenumele indecente și ridicole pentru nou născuți. Măsura vizează părinții care vor să-si boteze copiii cu nume neobișnuite, cum ar fi Strălucirea, Paracetamol, Superman, Imparateasa, Papanaș sau Termopan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×