Nu ți-ai fi imaginat-o niciodată așa! Laura Andreșan, iubita lui Grasu XXL, cu burtica la vedere

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/04/2019, 13:42
Nu ți-ai fi imaginat-o niciodată așa! Laura Andreșan, iubita lui Grasu XXL, cu burtica la vedere
Grasu XXL, alături de iubita sa, Laura Andreșan

Laura Andreșan este în culmea fericirii. Iubita lui Grasu XXL este însărcinată și abia așteaptă momentul în care ea și cunoscutul rapper vor deveni părinți pentru prima dată. Vedeta nu s-a mai putut abține și a împărtășit fericita veste fanilor săi.

Ce poză a postat Laura Andreșan pe o rețea de socializare

Astăzi este Duminica Floriilor, iar Laura Andreșan a ținut să scrie câteva cuvinte  pentru toți fanii săi care își serbează ziua numelui. Într-o postare publicată pe o cunoscută rețea de socializare, vedeta le transmite urările și gândurile sale bune celor care poartă nume de flori.

Zi de Florii minunată să aveți #lumină #pace #viață” , a scris Laura Andreșan pe contul personal de Instagram, atașând postării sale și o fotografie, spre deliciul fanilor care îi urmăresc activitatea.

Postarea Laurei Andreșan pe Instagram
Postarea Laurei Andreșan pe Instagram

Laura Andreșan, cu burtica  la vedere

Respectiva fotografie face parte dintr-o ședință foto la care Laura Andreșan a participat recent și o înfățișează pe frumosa iubită a lui Grasu XXL zâmbind larg și purtând o rochie de culoare albă, asemenea unei adevărate prințese. Un detaliu însă le-a atras atenția fanilor.

Laura Andreșan nu mai are niciun fel de reținere când vine vorba despre sarcină. Cel puțin așa reiese din imaginea postată recent, care îi trădează burtica de graviduță. Judecând după faptul că în fotografie radiază de bucurie, putem spune că vedeta este în culmea fericirii, la aflarea veștii că va deveni mamă în scurt timp.

La vederea fotografiei, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Pe pagina de Instagram a Laurei Andreșan a plouat cu comentarii din partea urmăritorilor săi, care o complimentează pentru ședința foto.

Sănătate si linişte sufletească?”, „fericire si împlinire, așa ți-aș descrie emoția pe care o emani! Ești tare frumoasă, viitoare mămică! ??❤️” , „Looovely! ?❤️?Felicitări! Esti superbă”   , sunt doar câteva dintre reacțiile pe care le-a stârnit fotografia postată de Laura Andreșan

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×