Nu am învățat nimic din tragedia Colectiv! Ce s-a întâmplat miercuri, într-un club din București FOTO

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/12/2018, 14:36
Nu am învățat nimic din tragedia Colectiv! Ce s-a întâmplat miercuri, într-un club din București FOTO
Club Control

Din păcate, tragedia Colectiv pare că nu a fost de ajuns pentru patronii cluburilor din Capitală și nu numai. În seara de 5 decembrie, la Clubul Control din București, a picat o parte din tavan, chiar în timpul reprezentațiilor artistice.

O persoană aflată atunci la club a postat pe un site de socializare imagini cu bucățile de tavan risipite pe scenă, dar a și semnalat neregurile. Mesajele internauților la postarea în cauză nu au întârziat să apară și nu au fost deloc blânde la adresa șefilor.

Bucăți de tavan picate pe scena clubului Control!

Ieri seară, 5 decembrie, căteva bucăți din tavanul clubului Control au picat în timpul reprezentațiilor. Din nefericire, incidente legate de locurile de distracții ale tinerilor nu încetează să apară. O tânără aflată atunci la club Control a făcut virală imaginea cu tavanul picat pe scenă.

  Imagine din clubul Control
Imagine din clubul Control

„Imagine din Club Control, aseară. După cum puteți vedea, o bucată de tavan căzută în timpul programului. Măsurile luate de club? Măturat repede și continuat seara ca și cum nimic nu s-ar fi întamplat, lăsând oameni să mai intre în Club, în loc să îl închidă imediat și să îl redeschida doar după ce au facut reparații serioase!

Tavanul din Clubul Control din Capitală picat
Tavanul din Clubul Control din Capitală picat

E inacceptabil să se întample așa ceva. Chiar vrem să ne moară oamenii prin cluburi? Rușine, Control!! #colectiv”, a scris persoana aflată la Club Control. Prietenii virtuali ai acesteia au lăsat comentarii dure la adresa patronilor și la situația de față.

  Club Control
Club Control

” Eu înțeleg că încep cu aceeași literă ca și Colectiv, dar asta nu e scuză să-și facă ambiție să se ajungă fix ca acolo. Control Club, poate vreți să ziceți ceva, nu știu…Ce tavan? Aia e tencuială toată ziua”, au fost mesajele de pe un site de socializare. Totul s-a petrecut în sala mică, la intrarea din clubul Control.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×