Noi probleme pentru Cristi Minculescu. Ce boală are. Verdictul medicilor

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
08/05/2019, 12:08
Noi probleme pentru Cristi Minculescu. Ce boală are. Verdictul medicilor
Cristi Minculescu este o adevărată legendă a muzicii rock românești. Sursa foto:hepta.ro

Cristi Minculescu a luat o decizie radicală. La zece ani după momentele dificile prin care a trecut, suferind un transplant de ficat, legenda muzicii rock românești s-a lăsat pe mâna medicilor. Este vorba despre o terapie specială, pe care cunoscutul solist o urmează cu strictețe.

Cristi Minculescu urmează un tratament unic în România

Cristi Minculescu și-a dedicat aproape întreaga viață muzicii. În vârstă de 60 de ani, artistul are la activ nu mai puțin de 4 decenii petrecute pe scena rockului românesc. Cifre cu adevărat impresionante, însă în spatele lor se ascund și nenumărate sacrificii. Vorbim aici despre nopți nedormite, mult consum nervos, dar și un transplant de ficat care i-a salvat viața în 2009, atunci când boala l-a pus la grea încercare.

Tocmai de aceea, Cristi Minculescu pare decis să-și schimbe radical stilul de viață. Mai concret, legendarul solist al trupei Iris a intrat într-un tratament holistic, despre care se spune că este unic în România.

Cristi Minculescu, cel puțin 4 decenii petrecute pe scenă. Sursa foto:hepta.ro
Cristi Minculescu, cel puțin 4 decenii petrecute pe scenă. Sursa foto:hepta.ro

Ce spune legendarul solist al trupei Iris despre terapia pe care o urmează

Am un stil de viață agitat, nu mai este un secret pentru nimeni. Sunt zeci de ani de turnee, concerte, interviuri, iar asta consumă foarte mult. Este o viață fantastică, recunosc, însă și extrem de impactantă asupra organismului meu. Tocmai din acest motiv mi s-a părut câștigător pentru mine acest tratament, protocol, stil de viață, program – spune-i cum vrei – pe care mi l-a propus dr. Cornel Brotac. Din discuția cu el, am înțeles că se va ocupa de mine ca și întreg – corp – minte – spirit. O să vă țin la curent cu rezultatele. Vreau sa am mese bine stabilite, în funcție de nevoile organismului meu, activitate fizică și să arăt fresh mulți ani de acum încolo” , a declarat Cristi Minculescu, în cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro.

De asemenea, cunoscutul artist a precizat că medicul i-a pregătit un program personalizat, numit „Back to Beginnings” , care are ca scop purificarea organismului uman, pe toate planurile, fie că vorbim despre minte, corp, sau spirit.

Prima interdicție pentru pacienții înscriși în acest program este să renunțe la telefon mobil. Își primesc device-ul la plecare, însă la venire sunt obligați să-l predea. (..) Boala fizică este strigătul de ajutor al sufletului. Pentru că are în vedere tratarea individului ca un întreg, prima etapă a acestui program este evaluarea de la nivel fizic, psihologic și nutritiv. Fiecare pacient va fi tratat individual, există 40 ședințe de terapie fizică inclusă, iar programul se întinde pe o durată de 60 de zile.

Vorbim de o evaluare pe toate planurile, vorbim despre Terapie Ericksoniană, despre terapie fizică, despre un nou stil de viață care ne va ajută să ne debarasăm de lucrurile materiale, apropiindu-ne mai mult de baza noastră. În ceea ce privește nutriția, vorbim despre un plan nutritiv de asemenea, individual, care se bazează pe produse homeopate, organice, fără componenți chimici. Meniul va cuprinde produse vegane sau raw vegan, dar există și meniu proteic pentru sportivi sau acei pacienți care se pretează unui astfel de stil de viață. În plus, în cadrul celor 60 de zile de program, pacienții vor participa la seminarii și traininguri care-i vor ajuta să-și mențină stilul de viață și după ce se termină perioada de tratament” , a explicat Cornel Brotac,   Medic Specialist Recuperare, Medicina Fizică și Balneologie, despre pașii pe care îi va urma Cristi Minculescu, de-a lungul celor 60 de zile de tratament.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×