Noi informații despre starea de sănătate a lui Horia Moculescu. Anunțul făcut de Adina Alberts

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/05/2020, 11:43
Noi informații despre starea de sănătate a lui Horia Moculescu. Anunțul făcut de Adina Alberts
Noi informații despre starea de sănătate a lui Horia Moculescu. Anunțul făcut de Adina Alberts. Sursa foto: Facebook.com

Horia Moculescu a ajuns zilele trecute la Spitalul Floreasca din București pentru că nu se simțea bine fiind testat și pentru noul tip de coronavirus. Renumitul medic Adina Alberts a anunțat că starea de sănătate a compozitorului este una mai bună, acesta fiind negativ la testul cu COVID-19.

Horia Moculescu nu are coronavirus, a anunțat Adina Alberts

Emoții mari pentru renumitul compozitor și pianist Horia Moculescu care a ajuns în cursul zilei de joi, 30 aprilie, la spital prezentând simptome specifice noului tip de coronavirus fiind testat pentru acest virus.

A fost o noapte foarte lungă și grea, dar în cele din urmă au venit și rezultatele celor 4 teste, acestea arătând că artistul în vârstă de 83 de ani nu are COVID-19, anunțul fiind făcut de Adina Alberts pe una dintre paginile sale de socializare.

„Da, domnul Horia Moculescu a fost testat pentru COVID-19! A fost o noapte de foc și foarte încărcată emoțional în spitalul în care a fost internat aseară, pentru că marele maestru a manifestat simptomele unei răceli”, a scris renumitul medic pe pagina de Facebook.

Care este starea de sănătate a cunoscutului compozitor

„Și pentru că eu cunosc bine atenția pe care o are pentru sănătatea sa, pentru că domnul Horia Moculescu este unul dintre seniorii din grupa de risc de care Asociația Dr. Adina Alberts se ocupă îndeaproape, nu am crezut nicio secundă că ar putea avea COVID-19.

Astăzi, imediat ce am aflat că are probleme de sănătate, l-am sunat și am auzit din gura dumnealui cea mai bună veste: rezultatele celor patru teste sunt NEGATIVE!”, a mai precizat Adina Alberts.

Horia Moculescu a fost lăsat să plece din spital, în momentul de față aflându-se la domiciliu acolo unde are foarte mare grijă de starea de sănătate.

Adina Alberts a precizat că nu a crezut nicio secundă că acesta ar fi infectat cu coronavirus, în ciuda faptului că face parte din categoria de risc.

„Acum este ACASĂ, se bucură că a trecut peste această emoție și mi-a dat acceptul să împărtășesc cu dumneavoastră minunata veste!

Îi transmit și aici, așa cum i-am spus și telefonic: mă bucur enorm, MAESTRE!!! MULTĂ SĂNĂTATE și să ne revedem cu bine! Vă iubim!”, a completat renumitul medic român pe pagina de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×