Noi informații despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Ce probleme ascunse ar fi avut acesta

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/05/2019, 11:54
Noi informații despre moartea lui Răzvan Ciobanu. Ce probleme ascunse ar fi avut acesta GALERIE FOTO
Răzvan Ciobanu a încercat să se sinucidă anul trecut după ce a fost părăsit de iubit și a rămas fără bani Sursa foto: Facebook.com

Celebrul designer, Răzvan Ciobanu, a avut o viață controversată pe care nu a ascuns-o de ochii lumii. Cazul morții lui încă nu a fost rezolvat și zilnic ies la iveală noi suspecți și ipoteze. O prietenă apropiată scoate la iveală o informație șoc, Răzvan Ciobanu ar fi încercat să se sinucidă.

Răzvan Ciobanu, a încercat să se sinucidă după ce a fost părăsit

Designerul, Răzvan Ciobanu a fost în depresie cruntă după ce a fost părăsit și a rămas și fără niciun ban. Câțiva dintre prietenii designerului au afirmat după moartea acestuia că, Răzvan Ciobanu vroia să încheie socotelile cu viața de mai mult timp. Așadar, designerul avea gânduri de suicid încă de anul trecut. ,,Puțini știu că designerul a încercat să termine socotelile cu viața anul trecut. Ne spunea că el nu mai poate supraviețui așa, cu datorii și fără dragoste.”, a declarat unul dintre apropiații designerului.

”Îmi zicea că nu mănâncă, că nu a mâncat de trei zile. El spunea că nu mai vrea să mai trăiească, dar în mod conștient nu știu dacă ar fi făcut acest lucru. El a spus la un moment dat că a încercat”, a declarat o altă prietenă apropiată, Diana Lucan, pentru Antena Stars. ”Nu mai era el, părea pe altă lume și nici nu mai încerca să se schimbe”, au mai spus alți apropiați pentru Wowbiz.ro.

Designerul nu a ascuns niciodată faptul că are probleme cu banii. Mereu a fost o carte deschisă când  a vorbit despre datorii, avere sau venituri. Singurul lucru pe care l-a ascuns a fost faptul că a consumat stupefiante. Aşa cum nu m-am ferit cam niciodată să spun adevărul, nu o voi face nici de această dată. Am preferat să postez toate aceste lucruri pe paginile mele oficiale, scrise de mine (nu am o armată de PR, consilieri, etc. care să o facă pentru mine). Dacă am datorii?! Da, sigur! Îmi doresc ziua în care să pot spune că nu am… până atunci lucrurile stau cam aşa: datorez bani unor furnizori de piele, cu care mi-aş dori să pot colabora şi pe viitor. Ambii comercializează piele naturală.”, declara Răzvan Ciobanu pe pagina personală de socializare, postarea preluată de Click.ro. 

Răzvan Ciobanu a încercat să își pună capăt zilelor
Designerul era în depresie cruntă după ce a fost părăsit și a rămas fără bani
Sursa foto: Facebook.com

Datoriile lui Răzvan Ciobanu se ridicau la câteva mii de euro

,,Apoi mai am o datorie măruntă, nu neînsemnată, la un petshop de unde obişnuiam să cumpăr hrană şi aşternut igienic pentru minunata mea Lili (ştiţi voi, pisica cheală). Cred că suma datorată nu depăşeşte 110-117 lei, bani împrumutaţi (de la oameni de succes’ sau cunoscuţi în cercurile mondene, nu ştiu să am), dar este adevărat că am datorii personale în faţă a 3 sau 4 prieteni. Iarăşi să nu lăsăm loc de interpretări, sunt adunaţi probabil…”, a completat designerul.

Avocata Laura Vicol, una dintre prietenele lui Răzvan Ciobanu a ținut să vorbească despre datoriile designerului. „Știam de datorii…De-a lungul timpului au fost momente de asemenea gen, dar întotdeauna a reușit să se ridice. El având acest talent incontestabil, făcea 3 rochii și reușea să-și plătească datoriile. Avea proiecte de viitor. În niciun caz nu era în situația omului căzut la pământ, incapabil să se ridice. În niciun caz. Și-și iubea foarte mult viața, iubea foarte mult viață”, a declarat avocata într-un interviu acordat la România TV. 

Toată averea designerului Răzvan Ciobanu erau hainele și bijuteriile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×