Noi imagini de la accidentul aviatic din Istanbul, unde au murit 3 oameni și au fost răniți alți 179 de pasageri

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
06/02/2020, 18:57
Noi imagini de la accidentul aviatic din Istanbul, unde au murit 3 oameni și au fost răniți alți 179 de pasageri
Noi imagini de la accidentul aviatic din Istanbul *foto: twitter

A aparăt noi imagini cu accidentul aviatic care a avut loc miercuri seara pe aeroportul Sabiha Gokcen din Istanbul. Este vorba despre avionul Pegasus Airlines care a ratat aterizarea și s-a rupt în trei. În urma acestui incident au murit trei oameni și au fost răniți alți 179 de pasageri.

Noi imagini cu avionul prăbușit în Istanbul

Din imaginile publicate de televiziunea DHA se vede cum avionul care a aterizat pe pista din Istanbul se lovește de beton. La bordul avionului au ieșit și flăcări după ce s-a izbit de pământ.

Misiunea de salvare a fost una extrem de dificilă. Mare parte din pasageri au fost evacuați printre bucățile de avion zdrobit. Avionul companiei low-cost Pegasus Airlines cu 177 de pasageri la bord și șase membri ai echipajului venea din Izmir.

Ministrul Transporturilor din Turcia a descris incidentul ca pe o ”aterizare dificilă” pe fondul solului umed.

Din imaginile care au circuat pe internet se vede cum avionul a fost grav avariat. Porţiunea din faţă a aeronavei, în care se află și cabina piloţilor şi câteva rânduri de scaune, a fost ruptă de restul avionului. A izbucnit şi un incendiu, dar focul a fost stins cu rapiditate.

Accidentul aviatic din Istanbul nu a fost singura tragedie din Turcia

Accidentul aviatic care a avut loc miercuri la Istanbul nu a fost singura tragedie produsă în Turcia. Astfel, aproape 40 de oameni și-au pierdut viața în urma a doua avanlanșe care au avut loc în vestul Turciei, în provincia Van, în orașul Bahcesehir.

Tragedia a fost cu atât mai cumplită cu cât nu mai puțin de 23 de salvatori și-au pierdut viața în timp ce se deplasau pe drumul montan, unde a avut loc prima avalanșă. Persoanele surprinse de evenimentele meteou au fost îngropați în zăpadă, în timp ce alții sunt dați dispăruți.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×