Noi detalii în cazul românului ucis în atentatul din Germania. Tânărul plănuia să se întoarcă în țară

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
21/02/2020, 15:48
Noi detalii în cazul românului ucis în atentatul din Germania. Tânărul plănuia să se întoarcă în țară
Tânărul ucis în atacul din Germania se gândea să revină în România. Sursa foto: Facebook.com

Vili Viorel Păun, tânărul în vârstă de 23 de ani, care a fost ucis în atacul terorist din Hanau, Germania, era plecat de câțiva ani în străinătate împreună cu părinții săi. Bărbatul originar din localitatea Singureni, județul Giurgiu, plănuia să revină pe meleaguri românești.

Tânărul ucis în atacul din Germania avea planuri de viitor, în țară

Românul care a murit în atacul din Germania locuia împreună cu părinții săi și lucra ca și curier, însă plănuia să se întoarcă în România la iubita sa. Vili Viorel Păun este nepotul edilului din localitatea Singureni Marian Pătulescu și era plecat în străinătate pentru a strânge bani pentru o casă în România.

„Era cuminte, respectuos, când a plecat a spus că voia să-şi facă un viitor, o casă. Avea o iubită din Buzău cu care voia să se căsătorească. Ea era în ţară în momentul atentatului pentru că făcea un curs de frizerie după care voia să se întoarcă la el, în Germania, acum va veni la înmormântare”, a spus verişoara tânărului decedat Ana Maria Danciu, potrivit Agerpres.

Părinții tânărului de 23 de ani au auzit împușcăturile atacatorului Tobias R.

Primarul localității Singureni a dezvăluit faptul că părinții lui Vili Viorel Păun se aflau în locuința din Germania când tânărul a parcat mașina pentru a-și face câteva cumpărături. Părinții acestuia au auzit împușcăturile și au ieșit imediat în stradă unde au observat cele petrecute.

Inițial familia românului nu și-a dat seama că băiatul lor e înconjurat de lume şi se află printre victime, dar imediat cum i-au recunoscut mașina înmatriculată în Germania au realizat cele petrecute în cartierul turcesc acolo unde a avut loc atentatul.

„Părinţii lui, în momentul în care s-a întâmplat atentatul, au fost acolo pentru că au auzit împuşcăturile şi au văzut maşina şi pe el în poze după ce diferiţi cetăţeni au început să filmeze după atentat.

Maşina fusese înscrisă la Bucureşti şi abia o înscrisese în Germania, era cu numere de Germania, acel atentator era înăuntru când el a parcat acolo şi i-a împuşcat pe cei din interior după care l-a văzut şi pe el în maşină şi l-a împuşcat şi pe el.

Părinţii i-au recunoscut maşina cu care se întorcea zi de zi de la lucru. El de abia ieşise de la muncă şi se oprise la chioşc să-şi ia un suc.

Acum, am înţeles de la unchiul băiatului care se află, de asemenea, la muncă în Germania şi cu care ţin legătura pentru că părinţii sunt distruşi, că şi autorităţile au confirmat că Vili Păun Viorel se află printre victimele atacului armat de la Hanau”, a povestit Marian Pătuleanu, potrivit sursei menționate.

Rudele au depus în fața casei unde a copilărit tânărul de 23 de ani mai multe tablouri și lumânări. Consilierii locali din Singureni vor să aprobe acordarea unui sprijin financiar familiei pentru a aduce în țară trupul neînsuflețit al băiatului. De asemenea, un localnic a spus că-i va ridica un cavou.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×