Ninsorile abundente revin în România. Unde se va depune strat gros de zăpadă. Anunțul meteorologilor

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/02/2020, 12:02
Ninsorile abundente revin în România. Unde se va depune strat gros de zăpadă. Anunțul meteorologilor
Ninsorile abundente se reântorc în România

Meteorologii au anunţat că ninsorile abundente revin în ţara noastră. După câteva zile în care temperaturile s-au învârtit în jurul a 20 de grade Celsius, în România se instalează din nou iarna.

Ninsorile abundente se reântorc în România

Meteorologii au lansat un avertisment de vreme rea pentru ţara noastră. Ninsorile abundente se reîntorc în România. Primăvara ne-a amăgit de data aceasta.

După câteva zile cu temperaturi de 20 de grade Celsius, neobişnuite pentru această perioadă, meteorologii anunţă că precipitaţii abundente sub formă de ninsoare vor fi înregistrate în următoarele zile.

Unde nu va ninge va ploua abundent

Odată cu ninsorile abundente şi frigul va pune stăpânire pe România. Astfel, se vor înregistra temperaturi extrem de scăzute în nordul şi centrul ţării. Precipitaţiile sub formă de ninsoare vor predomina zonele montane şi submontane.

În restul teritoriului, acolo unde nu va ninge, va ploua. Anunțul meteorologilor în ceea ce privește ninsorile abundente vizează județe: Suceava, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ şi Miercurea Ciuc.

Zonele din ţară unde se vor înregistra ploi însemnate cantitativ sunt: Piteşti, Bucureşti, Ploieşti, Craiova, Turnu Severin şi Târgu Jiu. Temperaturile în Bucureşti, joi, nu vor depăşi 10 grade Celsius.

Potrivit meterorologilor, ploile în Capitală se vor opri vineri. Temperaturile nu vor urca mai mult de 10 grade Celsius nici mâine, în Bucureşti.

Vremea se va îndrepta începând de marţi, săptămâna viitoare. Meterorologii anunţă  începând cu ziua de marţi a săptămânii viitoare temperaturi de peste 15 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×