Ce PENSIE are Nina Iliescu! Soția lui Ion Iliescu şi-a postat talonul de pensie pe blog!

Ce pensie are Nina Iliescu? Zeci de milioane de lei? Sute de milioane de lei? Soţia lui Ion Iliescu, fostul preşedinte al României, s-a hotărât să facă public talonul de penie după ce s-a spus că aceasta ar încasa 10.600 de lei pe lună.

VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Nina Iliescu, care a fost cercetător ştiinţific în domeniul coroziunii metalelor, este cunoscută pentru discreţia de care a dat mereu dovadă, însă de data aceasta fosta primă doamnă a României a hotărât să spună lucrurilor pe nume.

Nina Iliescu pune capăt speculaţiilor! Şi-a publicat talonul de pensie!

Nina Iliescu a făcut public talonul de pensie din luna ianuarie a acestui an, în care scris negru pe alb că încasează lunar o pensie de puţin peste 2.100 de lei.

„Intervin foarte rar în spaţiul public. Discreţia a fost alegerea mea. Dacă fac asta acum, este pentru că mă simt obligată cu o explicaţie colegilor mei de muncă, atâţia câţi mai sunt în viaţă…

Nu, pensia mea nu a crescut ca în poveşti, ci s-a mărit, conform legii, în ultimii zece ani, până la o sumă lunară care depăşeşte cu puţin 2000 de lei. Colegii mei n-au a se minuna”, a menţionat Nina Iliescu pe blogul soţului ei, Ion Iliescu.