Nikita de România a făcut infract! În ce stare se află acum. Mesajul din spital

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/08/2019, 15:57
Nikita de România a făcut infract! În ce stare se află acum. Mesajul din spital
Nikita de România a suferit un infarct. Din fericire, vedeta se află acum în afara oricărui pericol. Sursa foto: România TV

Nikita de România, celebra „fată rea” care până nu demult făcea senzație în lumea showbiz-ului autohton datorită stilului său dur și nonconformist, trece prin momente mai puțin plăcute. Blondina a văzut, practic, moartea cu ochii, în urma stopului cardio-respirator suferit recent.

Mesajul transmis de Nikita din spital

Din fericire, la fața locului au ajuns în scurt timp atât poliția, cât și un echipaj al ambulanței, medicii reușind să o stabilizeze în timp util pentru a-i salva viața. Ajunsă de urgență la spital, Nikita a ținut să transmită un scurt mesaj fanilor săi, asigurându-i prin intermediul rețelelor de socializare că perioada critică a fost depășită cu bine. Totodată, vedeta le-a mulțumit  atât cadrelor medicale, pentru intervenția încheiată cu succes, cât și familiei și prietenilor care i-au fost aproape în aceste clipe dificile.

Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore”, a scris celebra fată de cartier pe contul personal de Facebook.

Nikita de România s-a aflat de-a lungul timpului în centrul unor scandaluri uriașe. Sursa foto: click.ro
Nikita de România s-a aflat de-a lungul timpului în centrul unor scandaluri uriașe. Sursa foto: click.ro

Cine este Nikita de România

Mihaela Nicoleta Ispas, alias Nikita de România s-a bucurat de o popularitate uriașă în urmă câțiva ani, având la activ numeroase apariții în emisiunile de tip tabloid. Chiar dacă au trecut vremurile în care ținea prima pagină a ziarelor de scandal, fata rea rămâne una dintre cele mai reprezentative figuri ale showbiz-ului de la noi.

A preferat să se stabilească la Malaga, în Spania, pentru a-și crește cele două fete departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Nikita își aduce aminte mereu cu nostalgie de vremurile în care făcea senzație cu fiecare apariție „pe sticlă”. În plus, cu puțin timp înainte de a părăsi România, blondina s-a aflat în centrul unui scandal monstru, fiind acuzată că  a încercat să plaseze o vedetă unui bărbat care era dispus să plătească 1.000 de euro pentru a întreține raporturi sexuale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×