Nicoleta Voicu rupe tăcerea, după ce Gheorghe Turda a plecat în Dubai: “Ar trebui să fie timpul nostru“

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/02/2019, 10:43
Nicoleta Voicu rupe tăcerea, după ce Gheorghe Turda a plecat în Dubai: “Ar trebui să fie timpul nostru“ GALERIE FOTO
Gheorghe Turda a plecat in Dubai cu sora sa

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda a plecat în Dubai cu sora sa, Anuța, iar Nicoleta Voicu, fosta lui iubită, a declarat că vacanța respectivă era pentru ea, deoarece biletele cu destinația Dubai au fost cumpărate din luna decembrie, când cei doi încă mai erau împreună. Trebuia să fie o escapadă romantică pentru cei doi!

”În decembrie, înainte de a lua biletele, am cântat pentru angajații firmei de la care am cumpărat sejurul. S-au bucurat toate de atmosfera creată de noi. Eu și Turda aveam un impact oriunde mergeam împreună. În fine, era o croazieră mult așteptată după un an plin, profesional vorbind. Ar trebui să fie timpul nostru. Doar al nostru. Dependența de lume până la ultima picătură a ei a umplut paharul … Frica de a nu mai trai alte șapte zile în aceeași longevitate ca cea din timpul turneului din Italia a determinat să anuleze totul. Da, în croazieră aceasta trebuia să fie doi și să nu trăim aceeași … singurătate în doi ” , a declarat Nicoleta Voicu pentru WOWbiz.ro!

Gheorghe Turda a plecat în Dubai cu sora sa, nu cu altă femeie

Artistul în vârstă de 70 de ani s-a refăcut în străinătate după separarea de iubita sa, Nicoleta Voicu, în vârstă de 48 de ani. Cei doi păreau că au tras lozul câștigător, după cum se afișau pe la emisiunile unde erau invitați. Păreau îndrăgostiți lulea și nimic nu părea să îi despartă, nici măcar glumele răutăcioase privind diferența de vârstă destul de mare. Iubirea lor a durat însă un an de zile.

Gheorghe Turda Dubai
Gheorghe Turda rezervase o vacanta in Dubai pentru el si Nicoleta Voicu

Gelozia a pus stăpânire pe artistă, care se pare că îi controla mereu telefonul interpretului, iar acesta vorbea excesiv cu alte persoane. Gheorghe Turda a plecat însă în vacanță alături de sora sa, fapt care arată că gelozia Nicoletei Voicu a fost una exagerată și gratuită, deoarece muzicantul a ales să plece cu sora lui în vacanță, nu cu altă femeie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×