Nicoleta Voicu, mesaj dur după despărțirea de Gheorghe Turda: “Nu-l mai obligați să se gândească la mine”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 09:06
Nicoleta Voicu, mesaj dur după despărțirea de Gheorghe Turda: “Nu-l mai obligați să se gândească la mine” GALERIE FOTO
Nicoleta Voicu a publicat un mesaj dur după despărțirea de Gheorghe Turda

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu a publicat un mesaj dur după despărțirea de Gheorghe Turda. Aproape un an cei doi au format un cuplu extrem de controversat, deoarece artista era mai tânără cu 23 de ani decât partenerul său, însă nu acest lucru i-a făcut să se despartă, ci, din spusele cântăreței, singurătatea în doi.

Acum, Gheorghe Turda și-a încărcat bateriile în Dubai recent, iar Nicoleta se ocupă de cariera sa muzicală, dar totul pare să se ducă spre subiectul controversat din viața ei, despățirea.

Nicoleta Voicu a publicat un mesaj dur după despărțirea de Gheorghe Turda

În acest sens, solista a postat un mesaj, pentru a opri gurile rele. „Dragi specialiști, critici muzicali, observatori de pe marginea vieții, vă rog, nu-l mai sunați pe cel care a făcut parte din trecutul meu să-i umpleți viața cu viața mea și postările mele de pe fb.  Nu mă intereseaza parerea voastră!!!! Și nu-l mai obligați să se gândească la mine. Vă rugăm să înțelegeți că trecutul e trecut, prezentul e prezent si viitorul viitor. Iar toate acestea sunt timpurile verbelor din gramatica limbii române”, a postat Nicoleta Voicu pe contul ei de Facebook.

Nicoleta Voicu, mesaj dur după despărțirea de Gheorghe Turda: “Nu-l mai obligați să se gândească la mine”
Solista a postat un mesaj, pentru a opri gurile rele

Mesajul lui Gheorghe Turda după despărțire. „Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, a spus acesta varianta sa de poveste.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×